- 9 stukken
- +/-45 minuten
Ingrediënten
- 170 gr Speltmeel
- 5 gr Bakpoeder
- 30 gr Whey (kaneel)-vanille
- 50 gr Kokosvet (gesmolten)
- 2 Eieren
- 1 Ei-eiwit
- 150 gr Skyr (Vanille)
- 2 el. Koek-en speculaaskruiden
- 2 zakjes Vanillesuiker (a 16 gr)
- 9 Amandelen (13 gr)
Delen
Bereiding
Sinterklaas is weer in het land en al dat snoepgoed maakt het er niet makkelijker op!
Daarom hebben we een heerlijk Sinterklaas-recept voor je, zodat je toch een beetje mag snoepen 😉
De voedingswaarden zijn voor de hele cake. Verdeel je hem in 9 stukken dan zijn dit de waarden per plak: 176 kcal 9.5E 15.2K 8.1V
-
Verwarm de oven voor op 180c graden.
-
Meng alle ingrediënten tot een smeuïg deeg.
-
Bekleed het bakblik met bakpapier en stort het deeg erin. Leg de amandelen in het deeg.
-
Bak in 30 minuten mooi gaar.
-
TIP: Eet de cake het liefst nog lauw- warm op de dag zelf!