- 9 stukken
- +/-45 minuten
Ingrediënten
- 170 gr Speltmeel
- 5 gr Bakpoeder
- 30 gr Whey (kaneel)-vanille
- 50 gr Kokosvet (gesmolten)
- 2 Eieren
- 1 Ei-eiwit
- 150 gr Skyr (Vanille)
- 2 el. Koek-en speculaaskruiden
- 2 zakjes Vanillesuiker (a 16 gr)
- 9 Amandelen (13 gr)
Delen
Bereiding
Sinterklaas is weer in het land en al dat snoepgoed maakt het er niet makkelijker op!
Daarom hebben we een heerlijk Sinterklaas-recept voor je, zodat je toch een beetje mag snoepen 😉
De voedingswaarden zijn voor de hele cake. Verdeel je hem in 9 stukken dan zijn dit de waarden per plak: 176 kcal 9.5E 15.2K 8.1V
Verwarm de oven voor op 180c graden.
Meng alle ingrediënten tot een smeuïg deeg.
Bekleed het bakblik met bakpapier en stort het deeg erin. Leg de amandelen in het deeg.
Bak in 30 minuten mooi gaar.
TIP: Eet de cake het liefst nog lauw- warm op de dag zelf!
