fbpx

De beste leefstijlcoaching van Limburg

Hulp bij het creëren van een gezonder leven

Rebody is meer dan alleen leefstijlcoaching. Wij gaan tot het uiterste om de beste resultaten te boeken. Al onze coaches zijn toppers die niet rusten voordat jij je goed voelt in en over je lijf. Stuk voor stuk mensen met een passie voor fitness, gezondheid en echte levensgenieters die weten hoe heerlijk het is als je topfit bent en jezelf een krachtig lijf gunt.

 

Wij helpen jou je fysieke doelen te bereiken door je de juiste kennis en begeleiding te bieden en samen met jou te werken aan een krachtige mindset. Ben jij er klaar voor om eindelijk de shape van je dromen te bereiken en sterk in het leven te staan?

Meld je nu aan voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van de Rebody coaches.

Tijdens het eerste gesprek worden de mogelijkheden bekeken en al je mogelijke vragen beantwoord. Je zit uiteraard nergens aan vast.

Leefstijlcoaching bij Rebody Professional Life Changers

Een gezonde leefstijl is een steeds belangrijker thema. Door alle hectiek en stress die we dagelijks meemaken, voelen we ons vaak moe en zwaar. Maar hoe kan lifestyle coaching hier dan bij helpen? Lifestyle coaching is het antwoord als je wilt afvallen, minder stress wilt ervaren, beter met tegenslagen wilt leren omgaan en afscheid wilt nemen van je ongezonde gewoontes en belemmerende overtuigingen.

 

Door aan de slag te gaan met een Rebody Coach word je voorzien van educatie over voeding, training en mindset. Dit zijn de belangrijkste pijlers voor een gezonde levensstijl. Voeding is je dagelijkse brandstof, training bepaalt voor een groot gedeelte hoe fit jij je in je lijf voelt en je mindset bepaalt hoe je met tegenslagen en uitdagingen omgaat. Samen met je eigen Rebody Coach zorgen we ervoor dat jij meer plezier, ontspanning en zingeving ervaart in je dagelijkse leven.

Wat onze klanten zeggen

Onze aanpak

Een gezondere leefstijl verwezenlijken hoeft niet complex en zwaar te zijn. Met de juiste know-how, tools en een stevige portie commitment kun je bijna-wonderen verrichten.

 

Educatie

Wij leren je vanuit een evidence-based denkwijze precies wat WEL en NIET werkt als het gaat om resultaat boeken (en behouden voor het leven).

 

Training

We zorgen dat jij je tijd in de sportschool optimaal benut door je de ins en outs van effectief en verantwoord trainen te leren, zodat je snel bij je doel bent.

 

Voeding

Met onze gebruiksvriendelijke Rebody App ga je leren je eigen maaltijdplanning te maken zodat je bewust wordt van wat je eet terwijl je een leefbare en toch effectieve situatie voor jezelf creëert.

 

Mindset

Échte transformatie vereist ook een andere manier van denken. Met diepgaande coaching helpen we je bij het creëren van krachtige mindset die doorwerkt op alle aspecten van je leven.

 

Kies voor een gezondere leefstijl

Haal het beste uit het leven en voel je op je best door samen te werken met een van onze professionele leefstijlcoaches. Bij ons krijg je alle opleiding, training en steun die je nodig hebt om eindelijk de gezonde levensstijl te creëren die je altijd al wilde.

 

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in en dan kijken we samen hoe we jou het beste kunnen helpen. 

Word jij het volgende succesverhaal van rebody?

Plan nu jouw
gratis adviesgesprek

Een van onze coaches neemt binnen 1 dag contact met je op om het adviesgesprek in te plannen. Geen zorgen, het is geheel kosteloos en vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast!

 

Vul het formulier in of bel met een van onze coaches naar onderstaand nummer.

Vul het formulier in