fbpx

De beste personal training in Roermond

REBODY PERSONAL TRAINING ROERMOND

Zullen we eens kennismaken?
We gaan graag met je in gesprek om te kijken of Rebody bij jou past. Maak vrijblijvend en gratis kennis met een van de Rebody Coaches. Je zit nergens aan vast.

Rebody Roermond is de hoofdvestiging van Rebody. Onze coaches Kevin en Ben staan dag en nacht klaar voor de mensen die hun droomlijf willen realiseren en afscheid willen nemen van hun slechte gewoontes.

 

Onze coaches zijn gespecialiseerd op het gebied van training, voeding, mindset en coaching. Door middel van deze kennis helpen de coaches van Rebody Roermond jou met de beste versie van jezelf naar boven te halen.

 

Wat een goede coach kenmerkt, is dat ze deze niet simpelweg adviseert over hoe jij dingen moet gaan aanpakken, maar samen met jou op zoek gaat naar de oorzaak van het probleem. Op deze manier komen we er achter wat voor jou een prettige aanpak is en creëren we samen een fijne, werkbare en gezonde levensstijl.

Bekijk resultaten van tevreden klanten

Maak kennis met Kevin en Ben, de Rebody coaches

Ieder persoon en ieder lijf is anders. Om die reden zien wij iedereen ook als een uniek “project” en hanteren we ook een zeer persoonlijke aanpak. Het contact tussen trainer en cliënt vinden wij daarom ook erg belangrijk. Het is ook altijd mogelijk om via whatsapp terug te vallen op de support en advies van je coach.

 

We kijken naar jou persoonlijke situatie en stellen daarvoor samen een plan op zodat het voor jou in de praktijk ook écht toepasbaar is. Je staat er dus nooit alleen voor en je hoeft je nooit af te vragen wat je moet doen.

Kevin van Elswijck

Ben Dendoncker

Wat onze klanten zeggen

ONZE AANPAK

Een mooier lijf verwezenlijken hoeft niet complex en zwaar te zijn. Met juiste know-how, de juiste tools en een stevige portie commitment kun je bijna-wonderen verrichten. Wij leren je vanuit een evidance-based denkwijze precies wat WEL en NIET werkt als het gaat om resultaat boeken (en behouden voor het leven).

 

Onze trainers beschikken over veel ervaring en relevante certificeringen (o.a. NASM Certified Bayesian Personal Trainer, Geregistreerd BGN Gewichtsconsulent) en helpen jou met de volgende drie pijlers van een gezonder en vitaler leven

Training

We zorgen dat jij je tijd in de sportschool optimaal benut door je de ins en outs van effectief en verantwoord trainen te leren, zodat je snel bij je doel bent.

Voeding

We leren jou om zelf bewust te worden van wat je eet terwijl je een leefbare en toch effectieve situatie voor jezelf creëert. Met onze gebruiksvriendelijke Rebody App ga je leren je eigen maaltijdplanning te maken. 

Mindset

Échte transformatie vereist ook een andere manier van denken. Met diepgaande coaching helpen we je bij het creëren van krachtige mindset die doorwerkt op alle aspecten van je leven.

Word jij het volgende succesverhaal van rebody?

Plan nu jouw
gratis adviesgesprek

Een van onze coaches neemt binnen 1 dag contact met je op om het adviesgesprek in te plannen. Geen zorgen, het is geheel kosteloos en vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast!

 

Vul het formulier in of bel met een van onze coaches naar onderstaand nummer.

Vul het formulier in