fbpx

De beste personal training in Maastricht

Meld je nu aan voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van de Rebody coaches.

Tijdens het eerste gesprek worden de mogelijkheden bekeken en al je mogelijke vragen beantwoord. Je zit uiteraard nergens aan vast.

REBODY Maastricht

Rebody Maastricht biedt high end personal training en coaching aan voor mensen die hun droomlijf willen realiseren en afscheid willen nemen van hun slechte gewoontes. Wanneer je met Rebody Maastricht in zee gaat, zul je met de gedreven en gestructureerde personal trainer Jochen Stulens aan de slag gaan.

Jochens is een expert in bewegingspatronen, een doorgewinterde personal trainer en specialist op het gebied van voeding, training, coaching én mindset. Doordat hij op professioneel niveau heeft gehandbald en zich jarenlang heeft verdiept in voeding en het menselijk lichaam, weet hij als geen ander hoe je het lichaam het beste voor je kan laten werken.

Wat aan een goede coach kenmerkt, is dat ze jou niet simpelweg adviseren over hoe jij dingen moet gaan aanpakken, maar samen met jou opzoek gaan naar de oorzaak van het probleem. Op deze manier komen we er achter wat voor jou een prettige aanpak is en creëren we samen een fijne, werkbare en gezonde levensstijl.

Snel afvallen door goede begeleiding van een coach

Coaches Maastricht

Werk met de beste coaches van rebody Maastricht

Als er iemand gepassioneerd is over sport, dan is het Jochen wel. Sport is altijd Jochen zijn grootste passie geweest en hij brengt dit ook graag over op anderen. Die passie werd vooral ontwikkeld op de Tosportschool Handbal in Hasselt en bracht hem naar de opleiding Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen aan de KU Leuven. Die studie combineerde hij met handbal op hoog niveau en extra opleidingen. Door zijn grote interesse in fitness heeft hij zijn studie afgerond met een specialisatie in fysieke activiteit, fitness en gezondheid. Jochen is heel gedreven, leergierig en wil mensen zo goed mogelijk begeleiden om hun doelen te behalen. Hiervoor kan hij rekenen op zijn eigen sportieve achtergrond maar ook op verschillende gevolgde opleidingen en workshops.

Naast dat hij erg sportief is, heeft hij ook gegronde kennis op het gebied van bewegingsmethodieken en kent hij het menselijk lichaam als geen ander. Wil je een personal trainer die kijkt naar hoe jij het beste uit je lichaam en jezelf kan halen? Dan ben je bij Jochen aan het juiste adres.

Wat onze klanten zeggen

Onze aanpak

Een mooier lijf verwezenlijken hoeft niet complex en zwaar te zijn. Met de juiste know-how, de juiste tools en een stevige portie commitment kun je bijna-wonderen verrichten.

 

Educatie

Wij leren je vanuit een evidence-based denkwijze precies wat WEL en NIET werkt als het gaat om resultaat boeken (en behouden voor het leven).

 

Training

We zorgen dat jij je tijd in de sportschool optimaal benut door je de ins en outs van effectief en verantwoord trainen te leren, zodat je snel bij je doel bent.

Voeding

Met onze gebruiksvriendelijke Rebody App ga je leren je eigen maaltijdplanning te maken zodat je bewust wordt van wat je eet terwijl je een leefbare en toch effectieve situatie voor jezelf creëert.

Mindset

Échte transformatie vereist ook een andere manier van denken. Met diepgaande coaching helpen we je bij het creëren van krachtige mindset die doorwerkt op alle aspecten van je leven.

Word jij het volgende succesverhaal van rebody?

Plan nu jouw
gratis adviesgesprek

Een van onze coaches neemt binnen 1 dag contact met je op om het adviesgesprek in te plannen. Geen zorgen, het is geheel kosteloos en vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast!

 

Vul het formulier in of bel met een van onze coaches naar onderstaand nummer.

Vul het formulier in