fbpx

Snel en gezond afvallen

Hoe kun je snel afvallen

Je loopt in je ondergoed langs de spiegel en je schrikt je ineens een hoedje. Je vraagt je af hoe je het zo ver hebt laten komen en besluit acuut op dieet te gaan. Na maanden / jaren leven als een Bourgondiër gaat het roer om, want er moet nu minimaal een kilo per dag vanaf. Dat lijf waar je ZO LANG, ZO VEEL aan calorieën in hebt geïnvesteerd moet het liefst gister al ontdaan zijn van haar overtollige vet. 


Dit is hoe veel mensen te werk gaan als het aan komt op afvallen. Ze willen zo snel mogelijk zoveel mogelijk afvallen en het liefst met zo min mogelijk moeite. Nou, ik heb een verrassing voor je; THERE ARE NO SHORTCUTS!


Een fit lijf is het resultaat van hard werk en tijd investeren. Bij Rebody leren we je alles omtrent afvallen en geven we je alle tools in handen om op een gezonde, verantwoorde en relatief snelle manier af te vallen. 

Meld je nu aan voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van de Rebody coaches.

Tijdens het eerste gesprek worden de mogelijkheden bekeken en al je mogelijke vragen beantwoord. Je zit uiteraard nergens aan vast.

Waarom een 'afvallen in 4 weken programma' niet de oplossing is

Vaak wordt er naar een snel afvallen dieet, ook wel crashdieet,  gegrepen om snel nog even in een jurkje te kunnen passen of om de broodjes shoarma nog even van je voorgevel af te krijgen voor de zon gaat schijnen. Crashen gebeurt niet altijd bewust, want veel “goed werkende” diëten worden niet als crashdieet benoemd terwijl ze dat toch zijn. Verrassing, ze werken zo goed omdat ze zo’n groot calorie-tekort veroorzaken dat ze toch aan de noemer crashdieet voldoen. Er zitten echter ook een paar nadelen aan dit soort diëten.

 

Crash diëten zorgen ervoor dat je vaak zoveel ineens van je eigen reserves vraagt dat vetreserves niet meer aan de vraag kunnen voldoen. Dit resulteert in het verlies van spiermassa. Dit ziet er op de weegschaal wel tof uit omdat spiermassa nu eenmaal heel zwaar is. 

 

Nog een groot nadeel van te strenge diëten is dat het bijna niet vol te houden is. Dit veroorzaakt een verstoorde relatie met eten en vaak vreetbuien en terugvallen. Zo ga je vaak van links naar rechts waar door je netto misschien veel beter een verantwoorder dieet had kunnen volgen om hetzelfde resultaat te bereiken. Daarnaast is het natuurlijk ook allesbehalve gezond omdat er vaak ook een gebrek ontstaat aan belangrijke voedingstoffen zoals benodigde vitamines, minderalen en vezels.

Wat zijn dan wel snelle manieren om af te vallen?

In een korte tijd veel afvallen is natuurlijk het droomscenario, maar vaak blijft het in de meeste gevallen ook bij dromen. Wanneer je geen ernstig overgewicht hebt, kun je jezelf beter focussen op gezond en blijvend afvallen. Daar staan we bij Rebody dan ook voor. Het creëren van een gezonde lifestyle op verantwoorde en duurzame manier. 


Rebody is veel meer dan alleen personal training en lifestyle coaching. Wij gaan tot het uiterste om de beste resultaten te boeken. Al onze trainers zijn toppers die niet rusten voordat jij je goed voelt in en over je lijf. Stuk voor stuk mensen met een passie voor fitness, gezondheid en echte levensgenieters die weten hoe heerlijk het is als je topfit bent en jezelf een krachtig lijf gunt.


Wij helpen jou je fysieke doelen te bereiken door je de juiste kennis en begeleiding te bieden en samen met jou te werken aan een krachtige mindset. Ben jij er klaar voor om eindelijk de shape van je dromen te bereiken en sterk in het leven te staan? Kies dan hier Rebody programma bij jou past.

Wat onze klanten zeggen

Onze aanpak

Een mooier lijf verwezenlijken hoeft niet complex en zwaar te zijn. Met de juiste know-how, de juiste tools en een stevige portie commitment kun je bijna-wonderen verrichten.

 

Educatie

Wij leren je vanuit een evidence-based denkwijze precies wat WEL en NIET werkt als het gaat om resultaat boeken (en behouden voor het leven).

 

Training

We zorgen dat jij je tijd in de sportschool optimaal benut door je de ins en outs van effectief en verantwoord trainen te leren, zodat je snel bij je doel bent.

Voeding

Met onze gebruiksvriendelijke Rebody App ga je leren je eigen maaltijdplanning te maken zodat je bewust wordt van wat je eet terwijl je een leefbare en toch effectieve situatie voor jezelf creëert.

Mindset

Échte transformatie vereist ook een andere manier van denken. Met diepgaande coaching helpen we je bij het creëren van krachtige mindset die doorwerkt op alle aspecten van je leven.

Word jij het volgende succesverhaal van rebody?

Plan nu jouw
gratis adviesgesprek

Een van onze coaches neemt binnen 1 dag contact met je op om het adviesgesprek in te plannen. Geen zorgen, het is geheel kosteloos en vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast!

 

Vul het formulier in of bel met een van onze coaches naar onderstaand nummer.

Vul het formulier in