- 1 persoon
- 30 minuten
Ingrediënten
- 70gr zilvervlies rijst
- 175gr kipfilet
- 100gr bloemkool
- 1 rode paprika
- 1 tomaat
- 1 rode peper
- 1 limoen
- 40ml kokosmelk
- 20gr kruidenpasta indiaanse curry
- 10ml olijfolie
- Knoflook & uienpoeder, peper, zout en chilivlokken naar smaak. Indien nodig een beetje water.
Delen
Bereiding
Snel klaar en te maken in twee pannen.
Dit is ook een ideaal gerecht om restjes op te maken.. Curry Madras is namelijk lekker met bijna alle groenten! 🙂
Bereidingswijze:
- Snij alle groenten in blokjes.
- Snij de kip in blokjes.
- Kook de rijst volgens de verpakking.
- Bak de kip goudkleurig. Voeg de groente toe. Bak deze ongeveer 5 minuten mee.
- Voeg de currypasta toe. Bak deze twee minuutjes mee.
- Voeg de kokosmelk (en eventueel het water toe). Laat met de deksel op de pan ongeveer 10 minuten stomen.
- Voeg naar smaak kruiden toe.
- Schep de rijst in een kom en schep de curry erbij.
Smakelijk eten!
Voedingswaarde per persoon: