- 1 persoon
- 5 minuten + 15 minuten rusten in de vriezer
Ingrediënten
- 1 tortilla wrap (60gr)
- 1 heel ei
- 1 ei-eiwit
- 100gr cottage cheese light
- 80gr rode paprika
- 15gr baby spinazie
- 10gr 30+ kaas geraspt
- Zout & italiaanse kruiden
- PAM spray
- Taartvorm
Delen
Bereiding
Lekker voor lunch en het ziet er ook nog eens leuk uit.
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Vet een taartvorm in met een beetje pamspray.
- Kluts eieren met cottage cheese, italiaanse kruiden en wat zout luchtig.
- Snijd de paprika in blokjes.
- Leg de wrap in de taartvorm. Druk het wat aan, zodat deze in een mooie vorm vouwt.
- Verdeel het ei-cottage cheese mengsel in de wrap. Alsmede de paprika blokjes en de blaadjes spinazie.
- On top verdeel je de 30+ kaas.
- Zet de taartvorm in het midden van de oven en bak het af in 20 minuten.
Het gerecht is goed wanneer gestold en een beetje zacht van binnen( door het vocht van de groenten en cottage cheese) en een krokant randje.
Optioneel:
- Voor meer eiwitten en vetten kun je een ei toevoegen.
- Voor meer eiwitten kun je runderrookvlees toevoegen of gerookte kipfilet.
- Voor extra pit; chilivlokken toevoegen.
- Wil je het minder vochtig? Bak de groenten dan vooraf in een wokpan met pamspray, alvorens je deze toevoegt in de wrap.
Smakelijk eten!
Voedingswaarde per persoon: