- 2 personen
- 30 minuten
Ingrediënten
- 1 bloemkool pizzabodem (Magioni, AH) 180 gr
- 2 el tomatenpuree
- 70 gr champignons (gesneden)
- 1 ui (50 gr)
- 1 pak Als Van Kip (AH) 160 gr
- 30 gr groene olijven
- 50 gr geraspte 30+ kaas
- Kipkruiden en oregano
- PAM Spray
Delen
Bereiding
Deze zelfgemaakte vegetarische pizza is voor 2 personen. Onderstaande voedingswaarden zijn voor een halve pizza.
Wil je hem niet vegetarisch maken, dan kun je uiteraard vlees of vis gebruiken om de pizza te beleggen.
Verwarm de oven voor op 220 graden
Bak de Vega Als Van Kip aan in een koekenpan met wat kipkruiden. Voeg hier de champignons en de gesnipperde ui aan toe. Laat zachtjes sudderen met de deksel op de pan.
Leg de pizzabodem op een bakplaat, en smeer daar 2 eetlepels tomatenpuree over uit. Strooi oregano naar wens.
Beleg de pizzabodem met het vega kipmengsel, dan de olijven en als laatste de geraspte kaas.
Bak de pizza zoals vermeld op de verpakking in +/- 12 minuten.
Eet smakelijk!
Voedingswaarde compleet recept:
Voedingswaarde per persoon: