fbpx
Havermoutpap
Heerlijke Havermoutpap
Door Rubin
Reacties:0

Ingrediënten

Delen

Bereiding

Ontbijt, lunch of dessert: deze klassieke havermoutpap is altijd om te genieten!

  • Snijd een halve banaan in schijfjes.

  • Breng 250 ml water aan de kook.

  • Meng de havermout, gemengd met de whey proteïne, kaneel en vanille door het water.

  • Laat ongeveer 2 minuten sudderen, pas op dat het niet aanbrand, desgewenst wat water toevoegen.

  • Neem de pan van het vuur, schep je havermout in een kom of bord, garneer met noten, de banaan of andere toppings naar wens.

  • Optioneel: Toevoegen van zaadjes, pitten, rozijnen, (gedroogde) vruchten, pure choco e.d. Let wel op dat hierdoor de voedingswaarden veranderen.

  • Tip: als je de havermoutpap wat zoeter wilt maken (zonder suiker toe te voegen), gebruik dan een paar druppels vloeibare zoetstof

Heerlijke Havermoutpap

Meer
artikelen