- 1 persoon
- 30 minuten
Ingrediënten
- 1 banaan
- 1 ei
- 1 ei-wit
- 1 kleine appel
- Indien gewenst stevia, kaneel en andere toppings
Delen
Bereiding
Van het weekend zin in een keer een ander ontbijtje of lunch? Heerlijke banaan-ei-appelpannenkoekjes. Geïnspireerd op een recept van Blogilates en Misslipgloss, maar dan weer met een andere twist!
Voeg het ei, eiwit, banaan bij elkaar in de blender en meng tot een beslagje. Indien gewenst voeg een beetje stevia of zoetstof toe.
Wanneer je geen blender hebt, kun je het ook met een vork prakken en mengen.
Verhit een pan met PAM-spray of boter/olijfolie. Bak hierin kleine pannenkoekjes. Ongeveer 1,5 minuut per zijde. Maak ze niet te groot, want dan krijg je ze niet omgedraaid. Je haalt ongeveer 6-7 pannenkoekjes uit een 1 persoons beslag.
Leg de pannenkoekjes op elkaar en top af met appel in stukjes en kaneel. Natuurlijk kun je ook nog andere toppings gebruiken zoals jam of nutella! Wel inplannen in de voedingswaarden