fbpx

Vacature personal trainer Maastricht

Maastricht, Limburg | Fulltime | freelance| Personal Trainer |

Houd jij van een uitdaging? Ben jij ondernemend van geest en wil jij als personal trainer meteen goed van start gaan? Dan zijn wij opzoek naar jou!  

Vacaturedetails

Salaris

€ 0 – € 8.000 per maand

Dienstverband

Freelance / zzp

Wat doe je als Personal Trainer?

Binnen il fiore Healthcenters willen wij al onze leden de mogelijkheid bieden om optimaal te kunnen sporten in onze clubs. En daar hoort persoonlijke begeleiding natuurlijk ook bij! Wij werken daarom samen met Personal Trainers en zoeken daarom een nieuwe enthousiaste kandidaat.

 

HEAD TRAINER

Als Head Trainer krijg je de mogelijkheid om jouw eigen business op te starten in een van onze clubs. Je bent eindverantwoordelijk voor alle taken rondom de uitvoering van jouw bedrijf zoals de communicatie naar andere trainers, administratie en recruitment. Op deze manier start je dus jouw PT studio binnen il fiore Healthcenters. Het grote pluspunt is dat je gebruik mag maken van de faciliteiten en kwalitatief goede en nieuwe materialen & apparatuur die il fiore Healthcenters ter beschikking stelt. Goede samenwerking toch?

 

Ook ben je verantwoordelijk voor het continu werven van nieuwe klanten voor je eigen Personal Training sessies (op jouw eigen club) en je zorgt ervoor dat jouw klanten door middel van jouw begeleiding de gewenste en geplande trainingsdoelen behalen.

 

Is deze uitdaging jou op het lijf geschreven en wil je zo’n mooie kans niet missen? Wij ontvangen graag jouw cv en motivatiebrief.

Ja, ik wil meebouwen aan het succes van Rebody!

Neem dan contact met ons op!

Wij zijn momenteel op zoek naar een Personal Trainer voor Maastricht. Ben jij degene die wij zoeken?

Benieuwd naar wat het inhoudt om een Rebody franchise te hebben?

PROFIEL personal trainer

Je bent een echte motivator en houdt ervan om het beste uit onze leden te halen. Samen met jou behalen zij hun sportieve doelen! Daarnaast ben je ambitieus en gedreven om jouw business verder uit te breiden. De mensen die voor het eerst kennismaken met jouw personal trainingen krijgen een onuitwisbaar goede indruk van jou en jouw trainingen.

 

Je bent een gediplomeerd Personal Trainer en hebt minimaal 1 jaar ervaring als zelfstandig Personal Trainer. Initiatiefnemen, overtuigingskracht en communicatief vaardig is waar jij voor staat.

 

 

Planning:

• Je bent je eigen baas en mag je eigen tijden inplannen.

Ervaring:

• Fitnessinstructeur: 1 jaar (Gewenst)

Licentie/certificaat:

• Personal Trainer of Fitness Instructeur certificaat (Vereist)

 

ERVARINGEN van onze personal trainers

DEMI OPHEIJ | HEADCOACH REBODY PANNINGEN

Ik vind het zo fijn wat ik allemaal heb geleerd van Ben en Kevin, en uiteraard ook van de rest van het team! Zonder hun had ik dit nooit bereikt. We hebben een leuk en uniek concept en een eigen app. Ik sta zelf oprecht achter dit concept en daarom vind ik het ook heel fijn. We zijn echte one family. Alle begeleiding heb ik als zeer prettig en waardevol ervaren. Vooral omdat ik hier voorheen heel onzeker over was en alles eng vond. Dankzij de hulp van Rebody ben ik echt zo gegroeid als persoon en is mijn bedrijf hierin meegegroeid.
Demi Opheij
REBODY PANNINGEN

JULES STEEGH | HEADCOACH REBODY HERTEN

De sfeer binnen Rebody is heel prettig. Onderling is er een hoge gun factor. Zo brengen we elkaar telkens naar een hoger level en verleggen we problemen door middel van educatie en coaching. Lachen is gezond dus lachen we samen heel wat af tussen de bedrijven door. Er heerst daarnaast een professionele gang van zaken. Een echte all-in mentaliteit. Veel lachen en aan het eind van de rit staat er een goed resultaat. Een fijne plek om goed geld te kunnen verdienen.
JULES STEEGH
REBODY HERTEN

Ben jij de nieuwe Personal Trainer waar wij naar op zoek zijn?

Click or drag a file to this area to upload.