fbpx
Coach Marloes Vogels

MARLOES VOGELS - Junior rebody coach

Coach Marloes Vogels

Wanneer je met haar in gesprek raakt heb je niet heel lang nodig om te ontdekken uit welk hout ze gesneden is. Marloes is iemand die enorm daadkrachtig is, en dat werkt aanstekelijk. Als ze iets wil dan focust ze zich daar op en dan creëert ze het.

Eigen transformatie
Ze heeft een eigen Rebody traject doorlopen bij Coach Jules, waar ze, behalve een fysieke transformatie een enorme mentale groei heeft doorgemaakt. Dus ze kent zeer zeker ook de andere kant van de tafel. De groei die ze heeft doorgemaakt heeft haar er uiteindelijk toe gezet haar leven ook een serieuze make-over te geven. Inmiddels runt ze als Rebody Coach de vestiging in Weert.

Achtergrond

Na een serieus verleden in de zorg, met verschillende opleidingen, heeft ze haar meters gemaakt als meewerkend teamleider in de wijkverpleging. Haar werkzaamheden vroegen veel coaching skills richting zowel de cliënten als de collega’s. Dat maakt dat ze gezondheid en zelfregie heel hoog in het vaandel heeft staan. Zo was de verdieping in coaching, verandermanagement en gedragsbeïnvloeding ook een logisch gevolg.

Ze is al jaren veel met sport en voeding bezig en ze heeft zelf ervaren hoe belangrijk een gezonde levensstijl is. Dat heeft er voor gezorgd dat ze nu de switch heeft gemaakt om te gaan werken met mensen die een fitter lijf willen en een gezonder leven willen leiden.