fbpx

KEVIN VAN ELSWIJCK

Zijn ontzettend gedreven persoonlijkheid hebben in 2013 het fundament gelegd van Rebody Personal Training. Met zijn ziel en zaligheid steekt hij iedere vrije minuut in het begeleiden van mensen, het ontwikkelen van zichzelf als persoon, het bedrijf en zijn eigen lijf.

Kevin is uitgegroeid tot een lopende encyclopedie die al honderden tevreden cliënten op zijn naam heeft. Als je met hem praat is het bijna onmogelijk om niet besmet te raken met zijn enthousiasme. Hij is een echte professional en weet de kennis die hij bezit op een makkelijke en begrijpelijke manier voor iedereen uiteen te zetten. Tevens weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om doelen en commitment te hebben in het leven om het beste uit jezelf en anderen te kunnen halen.

 

Opleidingen & diploma’s

  • Voordat hij met Rebody begon heeft hij een basis gelegd met AALO Fitness Docent A, AALO Fitness Docent Level 2, AALO Fitness Master en de AALO Personal Trainer.
  • Om zijn kennis nog verder uit te breiden heeft hij vervolgens NASM – Certified Personal Trainer gedaan.
  • Omdat hij heel veel waarde hecht aan waarheidsbevinding in plaats van het enkel onderbouwen van zijn eigen mening is hij vervolgens geslaagd als volleerd Certified Bayesian Personal Trainer.
  • Kevin is geregistreerd als BGN Gewichtsconsulent (beroepsvereniging gewichtsconsulenten Nederland).