fbpx

BEN DENDONCKER

Als voormalig militair is Ben de belichaming van ethiek en discipline. Hij is sinds eind 2014 werkzaam binnen Rebody en is inmiddels uitgegroeid tot een ervaren personal trainer met een flinke berg kennis op zak en een indrukwekkend portfolio aan zeer tevreden cliënten.

Zijn hele leven is hij intensief met sporten bezig geweest maar zijn liefde voor krachttraining maakte dát zijn primaire bezigheid. Naast dat hij zelf bijna iedere dag met de gewichten in de weer is brengt hij deze hobby met de nodige portie enthousiasme over op iedereen die bij hem aanklopt voor een beter lijf.

Ben is heel sociaal en kan met iedereen overweg. Hij neemt de tijd om iedereen op een geduldige manier te leren wat nodig is om te komen waar ze moeten zijn. Hij is betrokken en loyaal en helpt jou met liefde jouw doelen te bereiken.

 

Diploma’s & ervaring

  • AALO Fitness Docent A certificering behaald en is hij enige tijd als fitness-instructeur in verschillende sportscholen werkzaam geweest.
  • Van daaruit heeft hij zijn NASM – Certified Personal Trainer diploma gehaald en is hij mensen nog dieper en intensiever gaan begeleiden als Personal Trainer binnen Rebody.
  • Ben is geregistreerd als gewichtsconsulent bij de BGN (beroepsvereniging gewichtsconsulenten Nederland).