De beste personal training in Weert

Rebody is sinds 2018 ook in Weert vertegenwoordigd door toptrainer Petra Dierx. Na de honderden succesverhalen uit regio Roermond & Maastricht kun je nu dus ook in de regio Weert aan de slag met dit geweldige concept. Hoe eerder je begint, hoe eerder jij ook een succesverhaal bent!

Adviesgesprek

2981 mensen gingen je voor. Benieuwd naar de resultaten?

Personal trainer/coach Petra Dierx

Als geen ander weet Petra hoe het was om in een ongezonde levensstijl en mindset te verkeren. Ze was er niet alleen klaar mee, maar ook klaar voor om dit nu ├ęcht te gaan veranderen. Ze melde zich een aantal jaar geleden aan als client bij Rebody en ze had al snel de smaak te pakken. De combinatie tussen voeding en krachttraining zorgde ervoor dat ze niet alleen fysiek maar ook mentaal sterker werd. Door coach Kevin zorgde ze ervoor dat ze niet alleen haar doel behaalde maar dit ook bleef volhouden. Hierdoor is ze in staat om te coachen vanuit ervaring. Ze weet als geen ander waar de valkuilen liggen maar ook hoe het is om successen te kunnen vieren.

petra Petra
 

Samenwerkingen

Rebody Weert werkt samen met Il Fiore Weert. De vestiging Il Fiore Weert is gelegen aan de Graafschap Hornelaan 136A te Weert en goed bereikbaar voor iedereen in Weert, Nederweert en de wijde omtrek. Dit is een mooie, uitgebreide en relatief nieuwe sportschool waar genoeg fitness apparatuur aanwezig is om het meeste uit je workout te halen. De trainingen met je personal trainer/coach zullen dan ook in deze goed uitgerust gym plaatsvinden.

Il Fiore Weert