fbpx

Vacature Junior Rebody Coach

Maastricht, Limburg | Fulltime | Franchisenemer | personal coach |

Houd jij van een uitdaging? Ben jij ondernemend van geest en wil jij als personal coach meteen goed van start gaan? Dan zijn wij opzoek naar jou!  

Wat doe je als rebody coach?

Als Personal Coach van Rebody ga je de vestiging in Maastricht runnen. Wij stellen hiervoor opgebouwde expertise ter beschikking en je krijgt voortdurend trainingen en interne opleidingen op het gebied van voeding, coaching en training. Dit helpt je om de beste Personal Coach binnen de branche te worden. Hierbij is een persoonlijke en betrokken instelling van belang, zo ga je samen met ons werken aan doelen die cliënten willen bereiken

 

Als coach ben je niet bang om zelf initiatief te tonen en je handen uit de mouwen te steken. Samen zorgen wij ervoor dat je binnen 3 maanden volledig zelfstandig de vestiging in Maastricht runt. Hierbij word je voortdurend ondersteund door ons hoofdkantoor in Roermond. Wij ondersteunen jou op het gebied van (online) marketing, facturatie/ administratie en klantenservice. 

 

 

Naast het werken als personal coach werk je ook als gewichtsconsulent en prestatiecoach. Ben jij wel in voor een uitdaging en houd je van sport, voeding en coaching? Dan is dit de perfecte baan voor jou! 

 

Ja, ik wil meebouwen aan het succes van Rebody!

Neem dan contact met ons op!

Wij zijn momenteel op zoek naar twee Rebody Coaches voor Maastricht.

Benieuwd naar wat het inhoudt om een Rebody franchise te hebben?

Waar ga jij werken?

De organisatie waarvoor je gaat werken is een succesvolle franchiseformule die zich heeft bewezen in verschillende regio’s. Met een hoofdkantoor in Roermond en overige vestigingen in Herten, Weert, Panningen en Maastricht, verzorgt Rebody de service voor personal training en coaching in elke vestiging van Il Fiore Healthcenters. 

 

 

De vestigingen worden gerund door gedreven franchisenemers die dagelijks klanten ontvangen om ze te begeleiden op het gebied van voeding, training en mindset. De tijd, kennis en commitment van jou als professional wordt omgezet in maximaal resultaat in samenwerking met onze klanten. 

 

 

Daarnaast is Rebody een vooruitstrevend bedrijf, waar je met veel humor en hard werken een succesvolle toekomst voor jezelf creëert.

ERVARINGEN

DEMI OPHEIJ | HEADCOACH REBODY PANNINGEN

Ik vind het zo fijn wat ik allemaal heb geleerd van Ben en Kevin, en uiteraard ook van de rest van het team! Zonder hun had ik dit nooit bereikt. We hebben een leuk en uniek concept en een eigen app. Ik sta zelf oprecht achter dit concept en daarom vind ik het ook heel fijn. We zijn echte one family. Alle begeleiding heb ik als zeer prettig en waardevol ervaren. Vooral omdat ik hier voorheen heel onzeker over was en alles eng vond. Dankzij de hulp van Rebody ben ik echt zo gegroeid als persoon en is mijn bedrijf hierin meegegroeid.
Demi Opheij
REBODY PANNINGEN

JULES STEEGH | HEADCOACH REBODY HERTEN

De sfeer binnen Rebody is heel prettig. Onderling is er een hoge gun factor. Zo brengen we elkaar telkens naar een hoger level en verleggen we problemen door middel van educatie en coaching. Lachen is gezond dus lachen we samen heel wat af tussen de bedrijven door. Er heerst daarnaast een professionele gang van zaken. Een echte all-in mentaliteit. Veel lachen en aan het eind van de rit staat er een goed resultaat. Een fijne plek om goed geld te kunnen verdienen.
JULES STEEGH
REBODY HERTEN

Wat neem je mee voor de functie van Personal coach?

 • Je bent zelf actief bezig met krachttraining en hebt een levensstijl die representatief is, waardoor je een goede afspiegeling bent van hetgeen wat je realiseren met je klanten;
 • Je bent binnen 6 maanden fulltime beschikbaar en 100% ondernemer;
 • Je bent sociaal en toegankelijk voor zowel bekende als onbekende in je omgeving. Daarom ben je ook assertief en niet verlegen als het gaat om jezelf te presenteren als coach;
 • Je bent leergierig en nooit klaar met leren op het gebied van voeding, training en coaching;
 • Je bent ambitieus, ondernemend, en zelfstandig om jouw onderneming te runnen;
 • Je bepaalt je eigen werktijden maar je bent hierin flexibel en niet beperkt, om zo iedereen te helpen;
 • Als je beschikt over fitness-, voedings- of coachingsopleidingen is dat mooi meegenomen. Dit is geen vereiste maar wel een hele grote pré;

Ja, ik wil meebouwen aan het succes van Rebody!

Neem dan contact met ons op!

Wij zijn momenteel op zoek naar twee Rebody Coaches voor Maastricht.

Solliciteren op de functie?

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou ondernemerschap! Als franchisenemer bieden wij naast een uitdagende en zelfstandige fulltime functie, met ontzettend veel ontwikkelingsmogelijkheden. Het platform om de stap te maken naar eigen ondernemerschap, onder de vlag van Rebody. Wij willen samen met jou het maximale uit de potentie halen! 

 

Daarnaast bieden wij ook:

 • Een minimale samenwerking van 5 jaar met een constante stroom van potentiële klanten. Hierin spreken wij een hard commitment met elkaar af om gezamenlijk succesvol te zijn;
 • Je krijgt de mogelijkheid om interne en externe opleidingen te volgen om zo je kennis voortdurend te blijven ontwikkelen;
 • Ondersteuning met (online)marketing, administratie en facturatie en klantenservice;
 • Professionele werkomgeving zonder andere Personal Trainers & Coaches binnen de sportschool van Il Fiore Healthcenters.

Wij zorgen als organisatie ervoor dat jij van je hobby je werk kunt maken. Echter vraagt een franchise runnen om een financiële en persoonlijke investering die dagelijkse betrokkenheid creëert. Om zo succesvol je eigen onderneming te bouwen!    

Ben jij de nieuwe coach waar wij naar op zoek zijn?

Click or drag a file to this area to upload.