Juul Coenen

Medior Rebody Coach

Juul Coenen
Met haar medische achtergrond is ze een zeer goed onderlegde trainer die sinds september 2016 werkzaam is binnen Rebody. Jaren geleden is ze per toeval in de fitnesswereld terecht gekomen. Wat begon met het nastreven van persoonlijke doelen, groeide uit tot de ontdekking dat ze, in tegenstelling tot het ziekenhuiswezen, veel gelukkiger werd van alles wat met voeding, fitness en coaching te maken had. Het logisch gevolg was de overstap naar Rebody Roermond.

“Je hebt misschien weleens gehoord dat je om iets te bereiken, buiten je comfortzone moet treden. Echter, in een situatie die compleet anders is dan je vertrouwde situatie, is de kans groot dat er weerstand ontstaat en je binnen no time weer terug bent bij af. Misschien heb je weleens een dieet gevolgd, waarbij je vol goede moed begon aan een compleet andere levensstijl. Je viel een paar kilo af, maar na een tijdje kreeg je minder energie en als je eens een etentje had vloog je uit de bocht. De weerstand werd steeds groter, waardoor je uiteindelijk opgaf en je tegen jezelf zei “zie je wel, ik kan dit niet”.”

Werkwijze

Waar Juul naar streeft is het uitbreiden van je comfortzone in plaats van deze te verlaten. Dat wil zeggen dat ze je via de richtlijnen van Rebody laat kennis maken met kleine aanpassingen in je leven, die zo min mogelijk weerstand oproepen, maar die uiteindelijk wel leiden naar je doel. Je zult dan merken dat je je doelen steeds zult bijstellen en je een resultaat behaalt voor de lange termijn.

Ze heeft een groot empathisch vermogen en haar sympathieke en meelevende karakter maken haar iemand waarbij je je altijd op je gemak zult voelen. Ze kan heel goed luisteren en zal met de skills die ze heeft opgedaan tijdens haar geneeskunde studie het beste in je naar boven halen.

Diploma's

Haar achtergrond is een Bachelor in Geneeskunde, vervolgt door een Master in Global Health welke ze met succes heeft afgerond. Verder is ze in het bezit van het NASM - Certified Personal Trainer diploma en is ze recent begonnen aan de Bayesian Certified Personal Trainer welke ze begin volgend jaar hoopt af te ronden.

Persoonlijke doelen

Naast haar werkzaamheden als trainer is Juul haar persoonlijke doelen niet uit het oog verloren. Ze werkt dan ook nog steeds dagelijks hard aan haar eigen lijf. Ze heeft in het verleden deelgenomen aan enkele Bikini Fitness-wedstrijden waar ze ook in de prijzen is gevallen. Op de Open Limburgse Kampioenschappen 2016 (C) behaalde ze een mooie 2de plek in haar categorie. Op de Open Rotterdamsche Kampioenschappen 2016 (B) viel ze net buiten de top 5. Op 12 November 2017 nam ze deel aan de Iron Maiden (B) in Sommelsdijk en behaalde ze de 3de plek in haar groep. 

Volg Juul

Wil je hier meer over weten dan kun je haar op Instagram volgen via @rebodyjuul en op haar Facebook pagina.

Aan de slag met Juul?

Denk je dat Juul de juiste trainer voor je is óf wil je gewoon liever door een vrouw begeleid worden? Maar dan snel een vrijblijvende kennismakingsafspraak zodat zij met jou samen jouw doelen kan gaan realiseren. Hoe eerder je je inschrijft, hoe eerder jij je doel bereikt!