Chayenne Corstjens

Junior Rebody Coach

Chayenne en sport gaan al samen sinds de kinderschoenen. Vanaf haar 6de leerde ze al hoe ze een bal moest schoppen en op vandaag voetbalt ze in het 1ste van Fortuna ’54. Daardoor was het haast onvermijdelijk dat ze zich als trainer verder ontwikkelde, want de opgedane kennis en kunde overbrengen op anderen leek haar in de genen te zitten. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ze zich als trainer aan sloot bij Rebody om de regio Weert te vertegenwoordigen. Ze runt haar eigen business bij Il Fiore Weert. Hoewel haar schattig lachje en haar leeftijd je misschien misleiden is Chayenne iemand die je zeker niet moet onderschatten. Ze is een vlotte en zeer competente coach met een enorme schat aan kennis en skills.

Achtergrond

Na haar middelbare school was dan ook de stap richting het CIOS snel gezet. Hier kon ze haar didactische en sport-specifieke skills nog verder laten groeien om zo nog beter mensen te kunnen helpen. Ze kon tijdens deze periode ervaring op doen door stages bij Fysio Praktijken en sportverenigingen. Ze heeft zelfs een jaar als gym docent mogen werken op een basisschool. Hier door weet ze als geen ander hoe ze sporten leuk kan maken.

Na het afronden van het CIOS stortte ze zich op de ontwikkeling van haar kennis over fitness. Ze ging als instructor aan de slag bij een lokale gym waar ze nu al een aantal jaren werkzaam is. Ze haalde haar Fitness Instructor A papiertje en verschillende groepslesdiploma’s waar onder Yoga en Fiësta. Maar omdat de kennis van deze opleidingen haar niet diep genoeg reikte stortte ze zich op de CHIVO: Personal Trainer Pro -opleiding (een van de hoogst aangeschreven PT opleidingen van Nederland), welke ze inmiddels succesvol heeft afgerond.

Momenteel is ze ook nog eens bezig haar diploma te behalen als geregistreerd gewichtsconsulent. Ook is ze niet vreemd ziektebeelden en revalidatie. Met deze achtergrond weet ze dus als geen ander hoe ze mensen op het gebied van voeding, training en coaching naar resultaat kan brengen.

Persoonlijke doelen

Haar eigen lijf heeft ze de afgelopen jaren ook zeker niet verwaarloost. Het afgelopen jaar heeft ze haar eigen vetpercentage bijna gehalveerd en haar spiermassa flink opgekrikt. Haar gestelde doel is bijna behaald; namelijk 14% lichaamsvet. Chayenne is om die reden dan ook de afspiegeling van hoe het écht moet. “Practice what you preach.”

Aan de slag met Chayenne?

Kom je uit de regio Weert en wil jij graag eens vrijblijvend kennis maken met Chayenne? Meld je dan snel aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken hoe ze jou kan helpen naar het lijf dat je zo graag wilt.