fbpx
Tonijn pasteitjes
Heerlijke Tonijn pasteitjes
Door Rubin
Reacties:0

Ingrediënten

Delen

Bereiding

Probeer in plaats van een blikje tonijn, eens deze tonijn tartaartjes. Lekker als tussendoortje of als avondmaaltijd met aardappeltjes uit de oven en salade.

  • Laat de tonijn goed uitlekken. Stop de havermout in de blender of keukenmachine en maal deze helemaal fijn. Snijd de ui en knoflook in fijne snippers.

  • Meng de tonijn samen met een ei en de havermout, goed kneden. Voeg daarna de ui en knoflook toe.

  • Voeg naar smaak citroensap, zout, peper en sambal toe.

  • Kneed kleine balletjes en druk deze plat. Wanneer ze nog te vochtig zijn, knijp je het vocht nog eruit.

  • Verhit wat PAM spray in een koekenpan en bak de pasteitjes en beide kanten bruin.

  • Smakelijk eten!

Heerlijke Tonijn pasteitjes

Meer
artikelen