fbpx
Tonijn pasteitjes
Heerlijke Tonijn pasteitjes

Ingrediƫnten

Delen

Bereiding

Probeer in plaats van een blikje tonijn, eens deze tonijn tartaartjes. Lekker als tussendoortje of als avondmaaltijd met aardappeltjes uit de oven en salade.

  • Laat de tonijn goed uitlekken. Stop de havermout in de blender of keukenmachine en maal deze helemaal fijn. Snijd de ui en knoflook in fijne snippers.

  • Meng de tonijn samen met een ei en de havermout, goed kneden. Voeg daarna de ui en knoflook toe.

  • Voeg naar smaak citroensap, zout, peper en sambal toe.

  • Kneed kleine balletjes en druk deze plat. Wanneer ze nog te vochtig zijn, knijp je het vocht nog eruit.

  • Verhit wat PAM spray in een koekenpan en bak de pasteitjes en beide kanten bruin.

  • Smakelijk eten!

Heerlijke Tonijn pasteitjes

Meer
artikelen