Wij helpen je aan de hand van 4 pijlers

Een personal trainer is volgens ons “Totaalprincipe” meer dan iemand die je voorziet van een voedingsschema en een trainingsschema. Die jou er vervolgens blind mee aan de slag laat gaan. Wij hebben vier belangrijke pijlers die samen in onze formule zorgen voor verbluffend goede resultaten.

EDUCATIE

Het permanent veranderen van je lichaam is een langdurig en veelzijdig proces en daarin staat kennis gelijk aan rendement. Wij als personal trainers/coaches, steken enorm veel tijd in het voorlichten van cliënten om zo te streven naar zoveel mogelijk zelfstandigheid.

Gratis adviesgesprek aanvragen

VOEDING

Het veranderen van hoe je eruit ziet begint met het veranderen van je eetpatroon. Bewust worden van wat je eigenlijk allemaal eet is de eerste stap. We werken met een op maat gemaakte aanpak die voor iedereen spelenderwijs te leren is. Met onze persoonlijke begeleiding en de handige Rebody applicatie ga je leren hoe je zelf je dagen kunt inrichten. Zo kun je de dingen blijven eten die je lekker vindt en toch je doelen halen. Dus geen dieet! Maar een leefbare en leuke middenweg die je vol houdt tot je je streeflichaam hebt bereikt en daarna ook nog.

Bekijk onze receptenpagina

TRAINING

Je lichaam actief gebruiken is een onmisbaar facet van fysieke verandering. Wij zorgen voor het optimaal inrichten van een strategisch beweegplan en laten je kennismaken met de wondere wereld van krachttraining. We nemen op een rustige en geduldige manier de tijd om je te leren je tijd in de sportschool optimaal te benutten zodat je meer tijd over houdt voor andere dingen. We leren je grenzen te verleggen en optimaal te bewegen voor jouw doelen.

Bekijk de trainingsresultaten

COACHING

Ieder persoon en ieder lijf is anders. Om die reden zien wij iedereen ook als een uniek “project” en hanteren we ook een zeer persoonlijke aanpak. Het contact tussen trainer en cliënt vinden wij daarom ook erg belangrijk. Het is ook altijd mogelijk om via whatsapp terug te vallen op de support en advies van je coach. We kijken naar jou persoonlijke situatie en stellen daarvoor samen een plan op zodat het voor jou in de praktijk ook écht toepasbaar is. Je staat er dus nooit alleen voor en je hoeft je nooit af te vragen wat je moet doen.

Wat is jouw doel?

Rebody App

Eten wat je lekker vindt en tegelijkertijd bewust worden én je doelen halen! Dat kan met onze Rebody Appicatie! Deze gebruiksvriendelijke app geeft je de mogelijkheid zelf je dagelijkse voeding te plannen met de richtlijnen die je van ons mee krijgt. Tegelijkertijd kijkt je trainer over je schouder mee om je tips en trucs (en een schop onder je kont) te geven daar waar nodig.

Download voor iPhone Download voor Android