Robin

Terug naar resultaten

Robin

Robin is maar liefst 12kg afgevallen en 13 cm buikomtrek kwijt


Rebody topper, afvallen, personal training Panningen, Panningen personal training, personal trainer Panningen, ik wil afvallen


Rebody topper, afvallen, personal training Panningen, Panningen personal training, personal trainer Panningen, ik wil afvallen

Robin’s verhaal over haar transformatie:
In maart was ik er klaar mee om in de spiegel te kijken en super ontevreden te zijn met mijn lijf. Toen ben ik begonnen bij Demi met enorm veel motivatie met als doel om meer dan 10 kg af te vallen. Zo gooide ik mijn eetpatroon en gewoontes helemaal om en trainde ik 5 x per week. 

Om eerlijk te zijn is dit het moeilijkste wat ik ooit heb gedaan. Maar ik zeg wel dat dit zeker de moeite waard is geweest!!.. Met veel vallen en opstaan, maar ik ben altijd een keer meer op gestaan. Voor iedereen die twijfelt om dit traject in te gaan zou ik zeggen; “ZEKER DOEN”! Demi weet waar ze het over heeft en motiveert je enorm.

coach Demi over Robin’s transformatie:
Robin kwam bij mij op gesprek met als doel om af te vallen. Zo begon ze met de “summerchallenge”. Ze was degene die het meeste resultaat had geboekt bij de challenge. Zo won ze dus ook een vergoeding voor begeleiding bij mij ter waarde van €250 waar ze ook gebruik van maakte. We zijn nu een half jaar verder met de begeleiding en ze is inmiddels meer dan 12 kg afgevallen. De weegschaal tikte dan ook eindelijk het getal 69,9 aan, geen 70 en al helemaal geen 82.1 meer op de weegschaal waar ze haar traject begon. Haar buikomtrek is met maar liefst 13 cm gezakt. Haar beenomtrek per been zelfs met 9 cm.

De gedragsverandering bleek wel. Van dagelijkse “cheats” zoals chips en chocola gevolgd door schuldgevoelens. Zo maakte ze zelf steeds bewustere keuzes, omdat haar dat een hongergevoel niet waard was. Doorzettingsvermogen heeft ze zeker. De cravings zijn er dan nog af en toe. Ondanks dat past er best een beetje nutella,  een “humble en crumble cookie” of een avondje uiteten in haar schema en weet ze dat goed te compenseren en toch resultaat te halen met steeds minder schuldgevoel. 

Samen hebben we nieuwe doelen gesteld en gaan we nog een stapje verder om zo haar resultaten naar een volgend level te brengen. Zolang je zo doorgaat ga je die doelen ook zeker crushen. 

Je bent dan ook zeker een topper en ik ben dan ook megatrots op je! To the next level.


Rebody topper, afvallen, personal training Panningen, Panningen personal training, personal trainer Panningen, ik wil afvallen

Deel deze tranformatie:

Check ook deze transformaties