fbpx
Recept zelfgemaakte eiersalade
Zelfgemaakte eiersalade maken

Ingrediënten

Delen

Bereiding

Het recept zelfgemaakte eiersalade is geschikt voor vier personen.  

  •  Behoud 4 gehele eieren, van de overige 4, verwijder je het eigeel en gebruik je alleen de eiwitten. 
  • Snijd de eieren in kleine stukjes 
  • Maak de saus door de kwark, slanke mayo, mosterd en alle kruiden te mengen. Proef tussendoor of de smaak naar wens is. Vermeng de saus met de eieren en meng goed door elkaar. 
  • Als laatste garneer je de eiersalade met wat bieslook on top.
  • Eet smakelijk!
Voedingswaarde hele maaltijd; 
579 kcal 62E 7K 34V
 
Voedingswaarde per persoon;
145KCAL 15,5E 1,8K 8,5V 
 
Optioneel: 
  • Meer koolhydraten? Serveer met toastjes of wit bolletje brood.
  • Meer vetten? Gebruik volle mayonaise. 

Meer
artikelen