- 2 personen
- 30 minuten
Ingrediënten
- 500 gram voorgekookte rode bieten
- 75 gram quinoa
- 1 biologisch bouillonblokje
- 1 teen knoflook
- 1 sjalotje of ui a 40gram
- 2 theelepels rozemarijn, gedroogd of vers
- 80 gram apetina kaasblokjes
- halve duim geperste gember
- 2 theelepels kurkuma/geelwortel
- 2 theelepels dille
- 3 takjes verse tijm
- 15 gram zonnebloempitten
- zeezout en peper naar smaak
- handje walnoten, optioneel
Delen
Bereiding
Het recept pasta met kip in romige paprikasaus is geschikt voor twee personen.
- Kook de quinoa met een bouillonblokje volgens de verpakking en laat het afkoelen.
- Snijd de rode bieten en het sjalotje in stukjes en doe in een kom.
- Knijp de knoflook en gember fijn met een pers en voeg samen met alle kruiden aan de rode bieten.
- Voeg als laatste de kaasblokjes, quinoa en zonnebloempitten toe aan het geheel. Schep om en verdeel over twee borden.
- Eet smakelijk!