fbpx
Pita broodjes met tartaar en paprika salsa
Heerlijke Pita broodjes

Ingrediënten

Delen

Bereiding

Een pita broodje met tartaar een fris/pittige paprika salsa!

  • Verwarm de oven voor op 220 graden.

  • Snijd de paprika in kleine blokjes (brunoise). Snipper de peterselie fijn. Snijd de jalapeno peper in kleine ringetjes. Rasp de schil van de limoen en pers de halve limoen uit. Meng deze ingrediënten door elkaar en voeg indien gewenst nog wat peper en zout toe. Laat even staat zodat de smaken goed kunnen intrekken.

  • Bestrooi de tartaar met zout en peper van beide kanten. Verhit een grillpan zonder olie of boter. Indien nodig gebruik PAM spray. Grill het vlees ongeveer 10-15 minuten. Wanneer het klaar is snijd je de tartaar in dunne plakjes.

  • Maak ondertussen de pitabroodjes gaar in de oven. Wanneer je een broodrooster hebt kan dit natuurlijk ook.

  • Meng de salade met en saladedressing.

  • Snijd de pita broodjes open en vul de broodjes met sla, de salsa en de tartaar. Serveer de rest van de sla en salsa er apart bij.

  • Ook lekker met nog wat friteslijn of honing-mosterd dressing! Wel nog even apart inplannen.

Heerlijke Pita broodjes

Meer
artikelen