fbpx

De beste personal training in omgeving Venlo

Meld je nu aan voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van de Rebody coaches.

Tijdens het eerste gesprek worden de mogelijkheden bekeken en al je mogelijke vragen beantwoord. Je zit uiteraard nergens aan vast.

REBODY personal trainers Venlo

Rebody is actief in de regio Venlo. Op onze locatie bieden wij, op slechts 25 minuten afstand van Egchel,  high end personal training en coaching aan voor mensen die hun droomlijf willen realiseren en afscheid willen nemen van hun slechte gewoontes.  


Demi en Juul zijn inmiddels al doorgewinterde personal trainers en specialist op het gebied van training, voeding, mindset en lifestyle coaching. Door middel van deze kennis helpen onze coaches jou met de beste versie in jezelf naar boven te halen. 


Ben je opzoek naar een personal trainer in Venlo? Dan ben je bij Demi en Juul aan het juiste adres. Geen one size fits all aanpak, maar een op maat gemaakt strijdplan. Zo zorgen we er samen voor dat je jouw fysieke doelstelling behaalt op een duurzame manier. 


Of je nou wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of jezelf gewoon een stuk fitter en zelfverzekerder wilt voelen, bij Rebody ben je aan het juiste adres. Word jij ons volgende succesverhaal? 

Beste personal trainer in Venlo

Coaches Regio Venlo

Werk met de beste personal coaches van regio Egchel

Ieder persoon en ieder lijf is anders. Om die reden zien wij iedereen ook als een uniek “project” en hanteren we ook een zeer persoonlijke aanpak. Het contact tussen personal trainer en cliënt vinden wij daarom ook erg belangrijk. Het is ook altijd mogelijk om via whatsapp terug te vallen op de support en advies van je coach.

 

We kijken naar jou persoonlijke situatie en stellen daarvoor samen een plan op zodat het voor jou in de praktijk ook écht toepasbaar is. Je staat er dus nooit alleen voor en je hoeft je nooit af te vragen wat je moet doen.

Wat onze klanten zeggen

Onze aanpak

Een mooier lijf verwezenlijken hoeft niet complex en zwaar te zijn. Met de juiste know-how, de juiste tools en een stevige portie commitment kun je bijna-wonderen verrichten.

 

Educatie

Wij leren je vanuit een evidence-based denkwijze precies wat WEL en NIET werkt als het gaat om resultaat boeken (en behouden voor het leven).

 

Training

We zorgen dat jij je tijd in de sportschool optimaal benut door je de ins en outs van effectief en verantwoord trainen te leren, zodat je snel bij je doel bent.

Voeding

Met onze gebruiksvriendelijke Rebody App ga je leren je eigen maaltijdplanning te maken zodat je bewust wordt van wat je eet terwijl je een leefbare en toch effectieve situatie voor jezelf creëert.

Mindset

Échte transformatie vereist ook een andere manier van denken. Met diepgaande coaching helpen we je bij het creëren van krachtige mindset die doorwerkt op alle aspecten van je leven.

Word jij het volgende succesverhaal van Rebody Venlo?

Plan nu jouw
gratis adviesgesprek

Een van onze coaches neemt binnen 1 dag contact met je op om het adviesgesprek in te plannen. Geen zorgen, het is geheel kosteloos en vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast!

 

Vul het formulier in of bel met een van onze coaches naar onderstaand nummer.

Vul het formulier in