fbpx

De beste personal training in omgeving Helden

Meld je nu aan voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van de Rebody coaches.

Tijdens het eerste gesprek worden de mogelijkheden bekeken en al je mogelijke vragen beantwoord. Je zit uiteraard nergens aan vast.

REBODY helden

Rebody is actief in de regio Helden. Op deze locatie bieden wij high end personal training en coaching aan voor mensen die hun droomlijf willen realiseren en afscheid willen nemen van hun slechte gewoontes. 


Demi en Juul zijn inmiddels al doorgewinterde personal trainers en specialist op het gebied van training, voeding, mindset en leefstijlcoachingDoor middel van deze kennis helpen onze coaches jou met de beste versie in jezelf naar boven te halen. 

 

Dit doen de personal trainers van Rebody Helden door doelgerichte coaching en een op maat gemaakt plan. Geen crashdiëten of onrealistische trainingsschema’s. Nee, bij Rebody kijken we naar de oorzaak van je probleem. Aan de hand daarvan kijken we wat de beste aanpak is voor jouw specifieke situatie. 

 

Samen komen we tot het beste resultaat. Bereik je droomlichaam door doelgerichte trainingen, voedingsadvies en coaching van onze Rebody coaches. Ben jij er klaar voor om het volgende succesverhaal van Rebody Helden te worden? 

De beste peronal training in Helden

Coaches Helden

Werk met de beste personal coaches van regio Helden

Ieder persoon en ieder lijf is anders. Om die reden zien wij iedereen ook als een uniek “project” en hanteren we ook een zeer persoonlijke aanpak. Het contact tussen trainer en cliënt vinden wij daarom ook erg belangrijk. Het is ook altijd mogelijk om via whatsapp terug te vallen op de support en advies van je coach.


We kijken naar jou persoonlijke situatie en stellen daarvoor samen een plan op zodat het voor jou in de praktijk ook écht toepasbaar is. Je staat er dus nooit alleen voor en je hoeft je nooit af te vragen wat je moet doen.

Wat onze klanten zeggen

Onze aanpak

Een mooier lijf verwezenlijken hoeft niet complex en zwaar te zijn. Met de juiste know-how, de juiste tools en een stevige portie commitment kun je bijna-wonderen verrichten.

 

Educatie

Wij leren je vanuit een evidence-based denkwijze precies wat WEL en NIET werkt als het gaat om resultaat boeken (en behouden voor het leven).

 

Training

We zorgen dat jij je tijd in de sportschool optimaal benut door je de ins en outs van effectief en verantwoord trainen te leren, zodat je snel bij je doel bent.

Voeding

Met onze gebruiksvriendelijke Rebody App ga je leren je eigen maaltijdplanning te maken zodat je bewust wordt van wat je eet terwijl je een leefbare en toch effectieve situatie voor jezelf creëert.

Mindset

Échte transformatie vereist ook een andere manier van denken. Met diepgaande coaching helpen we je bij het creëren van krachtige mindset die doorwerkt op alle aspecten van je leven.

Word jij het volgende succesverhaal van Rebody helden?

Plan nu jouw
gratis adviesgesprek

Een van onze coaches neemt binnen 1 dag contact met je op om het adviesgesprek in te plannen. Geen zorgen, het is geheel kosteloos en vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast!

 

Vul het formulier in of bel met een van onze coaches naar onderstaand nummer.

Vul het formulier in