- 1 persoon
- 15 minuten
Ingrediënten
- 60 gram pasta
- 150 gram kipfilet
- 100 gram champignons
- 100 gram sperziebonen
- 30 gram creme fraiche light
- 25 gram pesto rosso
- 1 teentje knoflook
- Peper, zout & italiaanse kruiden
Delen
Bereiding
Pasta met pesto. Een van mijn favorieten. Altijd snel klaar, makkelijk, lekker met veel gezonde vetten!
-
Snijd de kipfilet in blokjes, de champignons in schijfjes en dop de sperzieboontjes. Hak de knoflook fijn.
-
Kook de pasta volgens de algemene bereidingswijze. Kook de boontjes.
-
Verwarm een grote wok pan en gebruik PAM-spray. Bak de kipfilet en knoflook goudbruin. Bak daarna de champignons nog een paar minuten mee. Voeg peper, zout en Italiaanse kruiden toe. Indien je van pittig houdt kun je nog een rode peper of paar dribbels tabasco toevoegen. Voeg de boontjes toe.
-
Schep de creme fraiche en de pesto over de kip en groenten. Eventueel kun je nog een heel klein beetje water toevoegen. Meng goed en laat even pruttelen.
-
Pasta afgieten, saus erover serveren en smakelijk eten!
