- 1 persoon
- 15 minuten
Ingrediƫnten
- 70 gram gigli met zongedroogde tomaten (AH)
- 100 gram tomaat
- 10 gram basilicum
- Beetje rode peper
- 50 gram magere spekreepjes
- Peper en zout
- Scheutje water
Delen
Bereiding
Deze snelle pasta met zongedroogde tomaten is weer een lekkere afwisseling!
-
Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Snijd de rode peper fijn en de tomaten in blokjes.
-
Bak de spekjes zonder olie of boter bijna gaar. Voeg hier de tomaat en rode peper bij en voeg er scheutje water bij. Laat dit samen ongeveer 15 minuten stoven.
-
Breng de saus op smaak met peper en zout.
-
Schep de pasta door de saus en voeg er wat verse basilicumblaadjes aan toe.
-
Smakelijk eten!
De smaak te pakken? Klik hier voor meer gezonde recepten.
