Rebody Panningen

Welkom op de pagina van Rebody Panningen! Rebody is sinds 2019 ook in Panningen vertegenwoordigd door toptrainer Demi Opheij. Na de honderden succesverhalen uit de regio Roermond & Maastricht kun je dus nu ook in de regio Panningen aan de slag met dit geweldige concept. Hoe eerder je begint, hoe eerder jij ook een succesverhaal bent!

Plan een gratis adviesgesprek

2981 mensen gingen je voor. Benieuwd naar de resultaten?

Personal trainer/coach Demi Opheij

Als je Demi zou moeten omschrijven dan zou dat zijn als één bonk energie. En dat weet ze als geen ander over te brengen op de mensen om haar heen. Ze is een sociaal en gedreven persoon en dat is ook terug te zien in alles wat ze doet. Deze goedlachse jongedame is per Januari 2019 eigenaresse van de Rebody-vestiging in Panningen, waar ze haar missie als Rebody Coach zal gaan uitvoeren. Haar kantoor is gevestigd binnen de nieuwste vestiging van Il Fiore Healthcenters, die sinds eind 2018 geopend is. Dit fantastische sportcentrum zal fungeren als haar thuisbasis, en vanaf hier zal ze met hart en ziel haar best gaan doen om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het creëren van een krachtig lijf en leven.

demi Demi
 

Samenwerkingen

Rebody Panningen werkt samen met Il Fiore Panningen. De vestiging Il Fiore Panningen is gelegen aan de John F. Kennedylaan 209 te Panningen en goed bereikbaar voor iedereen in Panningen, Helden en de wijde omtrek. Dit is mooie, uitgebreide en relatief nieuwe gym waar genoeg fitness apparatuur aanwezig is om het meeste uit je workout te halen. De trainingen met je personal trainer/coach zullen dan ook in deze goed uitgerust gym plaatsvinden.

Il Fiore Panningen