- 1 persoon
- 10 min (+ 30 minuten in de oven)
Ingrediënten
- 175 gram pangafilet
- 125 gram krieltjes
- 50 gram venkelknol
- 150 gram bospeen
- 1 sinaasappel
- 10 gram verse peterselie
- 10 gram mosterd (mild)
- 5 ml olijfolie
Delen
Bereiding
Hoe makkelijk kan het zijn! Snijd alle ingrediënten, gooi het op de ovenschaal met wat kruiden, even bakken en smakelijk eten!
-
Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak een bakplaat klaar met een stuk bakpapier. Pak een grote kom.
-
Snijd de venkelknol en krieltjes in parten en de bospeen ook in de lengte in parten. Doe dit in een grote kom.
-
Rasp de sinaasappel schil en meng het rasp met een beetje sinaasappelsap, mosterd en de olijfolie. Meng dit in de kom met de venkelknol, krieltjes en bospeen. Verdeel daarna over de ovenschaal.
-
Snijd de pangasiusfilet in repen en leg deze tussen het groenten en aardappelmengsel ook op de ovenschaal. Breng dan alles op smaak met peper en zout.
-
Ongeveer 25-30 minuten in de oven en namelijk eten! Lekker met nog wat verse peterselie.
