fbpx

THE SKY AIN't

THE LIMIT

ONZE METHODE

Wij geloven erin dat we enkel het potentieel bevrijden uit de mens. Dus dat iedereen het in zich heeft om de optimale versie van zichzelf te zijn, en dat wij jou helpen om dat te zien en het vervolgens ook echt te bereiken. Dit doen we door jou tijdens je proces maximaal en op een persoonlijke manier te begeleiden op het gebied van voeding, training en last but definitely not least: mindset.

Wij investeren onze tijd, kennis & commitment en jij als klant investeert in resultaat. De relatie tussen een Rebody coach en zijn klanten is altijd close en persoonlijk omdat het alleen werkt als je het samen doet. Alleen dan bereik je hoogtes waarvan je niet wist dat ze bestonden.

Meld je nu aan voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van de Rebody coaches.

Tijdens het eerste gesprek worden de mogelijkheden bekeken en al je mogelijke vragen beantwoord. Je zit uiteraard nergens aan vast.

Onze aanpak

Een mooier lijf verwezenlijken hoeft niet complex en zwaar te zijn. Met de juiste know-how, de juiste tools en een stevige portie commitment kun je bijna-wonderen verrichten.

 

Educatie

Wij leren je vanuit een evidence-based denkwijze precies wat WEL en NIET werkt als het gaat om resultaat boeken (en behouden voor het leven).

Training

We zorgen dat jij je tijd in de sportschool optimaal benut door je de ins en outs van effectief en verantwoord trainen te leren, zodat je snel bij je doel bent.
Zolang de sportschool dicht is zorgen we ervoor dat je ook thuis zoveel mogelijk uit je training haalt met de spullen die je ter beschikking hebt.

Voeding

Met onze gebruiksvriendelijke Rebody App ga je leren je eigen maaltijdplanning te maken zodat je bewust wordt van wat je eet terwijl je een leefbare en toch effectieve situatie voor jezelf creëert.

Mindset

Échte transformatie vereist ook een andere manier van denken. Met diepgaande coaching helpen we je bij het creëren van krachtige mindset die doorwerkt op alle aspecten van je leven.