fbpx
Coach Saskia Muris

SASKIA MURIS - Junior rebody coach

Coach Saskia Muris

Nadat ze de eerste jaren na de geboorte van haar dochter bewust voor het fulltime moederschap heeft gekozen, heeft ze bij Coach Ben een life changing Rebody Coachingstraject doorlopen.

Haar eigen fysieke en mentale transformatie en de impact die dit op haar leven heeft gehad, hebben ervoor gezorgd dat ze zelf een opleiding tot personal trainer is gaan volgen om andere mensen naar die meest krachtige en meest authentieke versie van zichzelf te coachen. Als ze ergens gelukkig van wordt, dan is het anderen te zien groeien en in hun kracht te zien staan. Saskia weet als geen ander hoe het is om aan die andere kant van het proces te staan. Fysiek en mentaal zal ze telkens weer opnieuw het beste uit zichzelf blijven halen en zal ze zichzelf telkens weer willen blijven ontwikkelen.

Maatschappelijke achtergrond

Vanuit haar maatschappelijk werk achtergrond heeft ze jarenlang multi-problem gezinnen gecoacht om een zo’n veilig en liefdevol mogelijke gezinssituatie te bewerkstelligen, de veiligheid van het kind te waarborgen en het beste uit het hele gezin te halen. Met als doel ouders weer in hun kracht als ouders te zetten en kinderen weer kind te kunnen laten zijn en zo optimaal mogelijk tot hun recht te laten komen.

Ben jij een mama die niet lekker in haar vel zit?
Ben jij een mama die altijd zichzelf wegcijfert, maar alsnog niet de moeder is die ze wilt zijn voor haar gezin? En weet je niet hoe je hier verandering in kunt brengen? Saskia is een mama op een missie om iedere moeder in de omgeving van Roermond alle tools en tips te geven om van zichzelf de vrouw te maken die ze altijd al hebben willen zijn.