fbpx
Coach Saskia Muris

SASKIA MURIS - Junior rebody coach

Coach Saskia Muris

Nadat ze de eerste jaren na de geboorte van haar dochter Bo bewust en heel dankbaar voor het fulltime moederschap heeft gekozen, is ze in 2018 met haar eigen life changing Rebody coachingstraject aan de slag gegaan.

Eigen transformatie

Haar eigen fysieke en mentale transformatie en de impact die dit op haar leven heeft gehad, hebben ervoor gezorgd dat ze zelf Rebody coach is geworden om andere mensen naar die meest krachtige en meest authentieke versie van zichzelf te coachen. Als ze ergens gelukkig van wordt, dan is het anderen te zien groeien en in hun kracht te zien staan. Ze weet als geen ander hoe het is om aan die andere kant van het proces te staan.

 

Maatschappelijke achtergrond

Vanuit haar maatschappelijk werk achtergrond heeft ze binnen de jeugdhulpverlening jarenlang multi-problem gezinnen gecoacht.

 

Aan de slag met Sas?

Wat je van haar kan verwachten wanneer je met haar als coach aan de slag gaat, is dat ze altijd naast je gaat staan daar waar jij op dat moment staat. Ze laat je “zijn” en zal je telkens weer opnieuw helpen krachtiger te worden. Je trots op jezelf laten zijn. Ze laat je fysiek en mentaal grenzen verleggen en je versteld van jezelf doen staan. Ze zal je altijd net dat beetje meer uit jezelf laten halen. 

 

Ze gaat samen met jou op zoek naar die meest authentieke versie van wie jij bent en wie jij graag wil zijn. Op gebied van lifestyle, krachttraining en voeding coacht ze jou om stap voor stap en doelgericht jouw doelen te verwezenlijken. Door bewuste keuzes te leren maken en belangrijke veranderingen in jouw dagelijkse leven door te voeren. Veranderingen die bij jou passen en die jij kan volhouden. Zodat het niet resultaten voor even maar een nieuwe levensstijl wordt.

 
Ben jij er klaar voor?
Ben jij er klaar voor om ja tegen jezelf te zeggen? Fysiek en mentaal te transformeren naar die meest krachtige en meest authentieke versie van jezelf? 
 
Plan dan gratis en vrijblijvend een adviesgesprek om te kijken wat Saskia voor jou kan betekenen en te ervaren hoe het zou zijn om met haar als personal trainer en lifestyle coach aan de slag te gaan.