fbpx

JULES STEEGH - Medior rebody coach

Jules Steegh is een personal trainer en coach met ruim 5 jaar ervaring, die hij heeft opgedaan in verschillende lagen van de fitnessbranche. Zo heeft hij na zijn opleiding CIOS gewerkt als fitnesstrainer, voedingscoach, personal trainer, clubmanager en regiomanager. In deze jaren heeft hij veel mensen geholpen bij het behalen van hun persoonlijke doelen. Hij hanteert dan ook geen one size fits all aanpak, maar weet dat bij elke specifieke situatie een passende aanpak hoort. Hij kan hiermee een route bepalen waarmee ook jij jouw succes kunt behalen. Als empathische trainer zal Jules jou écht willen leren kennen. Zijn werkwijze zal casual ervaren worden, maar zal een zeer professionele uitvoering bezitten. Jij staat centraal in jouw traject en Jules zal jou begeleiden het optimale uit jezelf te halen.

 

Achtergrond

  • Tijdens de opleiding CIOS is de passie voor de fitnessbranche ontstaan. Hierdoor heeft Jules tijdens zijn opleiding extra certificaten behaald voor fitnesstrainer A en Personal Trainer bij de NASM.
  • Na zijn opleiding is hij gestart bij Fit For Free in Roermond waar hij zijn kennis kon toepassen in de praktijk. Het bleek al snel dat er een match was, maar toch was Jules op zoek naar iets meer uitdaging.
  • Bij Anytime Fitness heeft Jules zich ontwikkeld in zijn kennen en kunnen op het gebied van training en coaching. Dit heeft hij later ook mogen overdragen op collega trainers.