fbpx

JOCHEN STULENS - MEDIOR rebody coach

Sport is altijd Jochen zijn grootste passie geweest en hij brengt dit ook graag over op anderen. Die passie werd vooral ontwikkeld op de Topsportschool Handbal in Hasselt. Door zijn grote interesse in fitness heeft hij zijn studie afgerond met een specialisatie in fysieke activiteit, fitness en gezondheid. Jochen is heel gedreven, leergierig en wil mensen zo goed mogelijk begeleiden om hun doelen te behalen. Hiervoor kan hij rekenen op zijn eigen sportieve achtergrond maar ook op verschillende gevolgde opleidingen en workshops.

Wij noemen Jochen ook wel professor Jochen omdat zijn enorme hoeveelheid aan kennis en kunde zo indrukwekkend is. Behalve zijn expertise heeft hij er vooral ook veel plezier aan om jou te helpen je doelen te bereiken op een manier die voor jou werkt en kan hij je inspireren om het maximale uit jezelf te halen.

 

Achtergrond

  • Jochen rondt op dit moment zijn studie fysiotherapie af.
  • Zijn achtergrond ligt bij de opleiding Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen aan de KU Leuven.
  • Hij heeft ervaring in functionele screening, sport specifieke training, pre- en postnatale training en personal training. Een perfecte match met Rebody dus!