- 1 persoon
- 10 minuten
Ingrediƫnten
- 70 gram mihoen
- 100 gram tomaat
- 100 gram broccoli
- 150 gram kipfilet
- 1/2 limoen
- 1 teentje knoflook
- 1/2 rode peper
- 20 gram chillisaus
- 15 gram verse gember
- Peper en zout
Delen
Bereiding
Een verrassend lekker recept met een fris en pittig smaakje door gember, limoen en peper.
-
Marineer de kipfilet in de chilisaus met wat peper en zout.
-
Snijd de gember, peper en knoflook fijn. Snijd de broccoli in roosjes en de tomaat in blokjes. Rasp de schil van de limoen en pers een halve limoen uit.
-
Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Fruit de knoflook en bak hierna de kipfilet in een wok tot ze bijna gaar zijn. Voeg hierbij de gember, peper en broccoli toe. Wok deze vier a vijf minuten mee en voeg dan de tomaten, limoenrasp en limoensap toe. Laat deze even sudderen.
-
Voeg de mihoen erdoor en smakelijk eten!
-
TIP: In plaats van mihoen ook lekker met pasta of noodles.
De smaak te pakken? klik hier voor meer recepten.
