Rebody Maastricht

Welkom op de pagina van Rebody Maastricht! Rebody is sinds 2017 ook in Maastricht vertegenwoordigd door toptrainer Jochen Stulens. Na de honderden succesverhalen uit Regio Roermond kun je nu dus ook in de regio Maastricht aan de slag met dit geweldige concept. Hoe eerder je begint hoe eerder jij ook een succesverhaal bent!

Adviesgesprek

2981 mensen gingen je voor. Benieuwd naar de resultaten?

Personal trainer/coach Jochen Stulens

Sport is altijd Jochen zijn grootste passie geweest en hij brengt dit ook graag over op anderen. Die passie werd vooral ontwikkeld op de Tosportschool Handbal in Hasselt en dit bracht hem naar de opleiding Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen aan de KU Leuven. Die studie combineerde hij met handbal op hoog niveau en extra opleidingen. Door zijn grote interesse in fitness heeft hij zijn studie afgerond met een specialisatie in fysieke activiteit, fitness en gezondheid. Jochen is heel gedreven, leergierig en wil mensen zo goed mogelijk begeleiden om hun doelen te behalen. Hiervoor kan hij rekenen op zijn eigen sportieve achtergrond maar ook op verschillende gevolgde opleidingen en workshops.

jochen Jochen
 

Samenwerkingen

Rebody Maastricht werkt samen met Il Fiore Maastricht – Mariaberg. De vestiging Il Fiore Maastricht, gelegen in de wijk Mariaberg, bewijst dat je ook kunt sporten op een unieke locatie. il fiore healthcenters is namelijk gehuisvest in een voormalige kerk. De glas-in-lood ramen, de enorme ruimte en de hoge gewelven geven een extra dimensie aan het sporten in onze gym. Net zoals in de overige vestigingen van il fiore healthcenters heeft Mariaberg ook hier een uitgebreid aanbod faciliteiten. In deze gym is genoeg fitness apparatuur aanwezig om het meeste uit je workout te halen. De trainingen met je personal trainer/coach zullen dan ook in deze goed uitgerust gym plaatsvinden.

Il Fiore Maastricht