Plan nu jouw adviesgesprek!

Goed bezig! Voordat we écht van start kunnen gaan hebben we een aantal gegevens van je nodig. Zo maken we een plan op maat dat we tijdens het adviesgesprek kunnen bespreken!

Welke locatie heeft je voorkeur?
Bekijk profiel
Bekijk profiel
Bekijk profiel
Bekijk profiel
Bekijk profiel
Bekijk profiel
Bekijk profiel
Bekijk profiel

Let op.. Op dit moment is het niet mogelijk om bij Kevin te starten. Gelukkig hebben we genoeg coaches die vanaf vandaag met jou aan de slag willen gaan! Toch liever Kevin? Plan een adviesgesprek, en we plaatsen je op zijn wachtlijst!

Let op.. Op dit moment is het niet mogelijk om bij Stijntje te starten. Gelukkig hebben we genoeg coaches die vanaf vandaag met jou aan de slag willen gaan! Toch liever Stijntje? Plan een adviesgesprek, en we plaatsen je op haar wachtlijst!

Let op.. Op dit moment is het niet mogelijk om bij Juul te starten.

Let op.. Op dit moment is het niet mogelijk om bij Ben te starten. Gelukkig hebben we genoeg coaches die vanaf vandaag met jou aan de slag willen gaan! Toch liever Ben? Plan een adviesgesprek, en we plaatsen je op zijn wachtlijst!


Plan & training

Selecteer hieronder de opties waar je voorkeur naar uitgaat. Deze keuzes zijn nog niet definitief, maar kunnen na het eerste gesprek nog aangepast worden.

Prijsindicatie (per maand, minimaal 6 maanden)

250,-

Persoonlijke gegevens
Gewicht in kilogram
Lengte in cm
Contactgegevens
Ben je doorverwezen door een medewerker van Il Fiore? Vul dan hier zijn of haar naam in.