- 1 persoon
- 20-25 minuten
Ingrediënten
- 150 gr Kipfilet
- 40 gr Friteslijn of Calvé licht&romig
- 40 gr Magere kwark
- 10 gr Agavesiroop
- Verse peterselie en/of bieslook
- 1 Kneepje citroensap
- 1 tl Kerriepoeder
- 1 tl Kurkuma
- Peper, zout
Delen
Bereiding
Deze home made kip kerrie salade is op zichzelf al een feestje, maar ook heerlijk op een rijstwafel, toastje of broodje!
-
Snijd de kipfilet in grove stukken en stoom deze gaar in een pan met kokend water.
-
Meng ondertussen de kwark, met de mayonaise, kerriepoeder, kurkuma, de agavesiroop, de citroensap, wat peper en zout in een kommetje.
-
Snijd de peterselie en/of bieslook fijn en roer erdoor.
-
Als de kip gaar is en een beetje afgekoeld, snijd je de stukjes fijner en roer je de saus door de kip.
-
Klaar is je home made kip kerriesalade!