- 1 persoon
- 20-25 minuten
Ingrediënten
- 150 gr Kipfilet
- 40 gr Friteslijn of Calvé licht&romig
- 40 gr Magere kwark
- 10 gr Agavesiroop
- Verse peterselie en/of bieslook
- 1 Kneepje citroensap
- 1 tl Kerriepoeder
- 1 tl Kurkuma
- Peper, zout
Delen
Bereiding
Deze home made kip kerrie salade is op zichzelf al een feestje, maar ook heerlijk op een rijstwafel, toastje of broodje!
Snijd de kipfilet in grove stukken en stoom deze gaar in een pan met kokend water.
Meng ondertussen de kwark, met de mayonaise, kerriepoeder, kurkuma, de agavesiroop, de citroensap, wat peper en zout in een kommetje.
Snijd de peterselie en/of bieslook fijn en roer erdoor.
Als de kip gaar is en een beetje afgekoeld, snijd je de stukjes fijner en roer je de saus door de kip.
Klaar is je home made kip kerriesalade!
