- 1 persoon
- 10 minuten
Ingrediënten
- 60 gram farfelle / pasta
- 100 gram gerookte zalm snippers
- 150 gram courgette
- 150 gram spinazi
- 1 hard gekookt ei
- 1 bakje Boursin light knoflook en kruiden (gebruik 50 gram)
- Peper en zout
Delen
Bereiding
Binnen 10 minuten een heerlijke pasta? Dat kan met dit recept!
-
Kook de pasta volgens de verpakking. Snijd ondertussen de courgette in plakken en grill deze in een pan met PAM-spray.
-
Giet de pasta af en laat een beetje kookvocht bij de pasta zitten. Voeg hierbij de Boursin toe.
-
Schep nu de spinazie door de pasta. Laat dit slinken. Doe dit beetje bij beetje. Schep de zalm snippers erdoor en uiteindelijk ook de courgette.
-
Pel het ei en snijd deze in plakjes. Geheel op smaak brengen met peper en zout.
-
Gezamenlijk opdienen in een diep bord en smakelijk eten!