Rebody Eindhoven

Welkom op de pagina van Rebody Eindhoven! Rebody is sinds 2019 ook in Eindhoven vertegenwoordigd door toptrainer Jeffrey van Vroenhoven. Na de honderden succesverhalen uit de regio Roermond & Maastricht kun je dus nu ook in de regio Eindhoven aan de slag met dit geweldige concept. Hoe eerder je begint, hoe eerder jij ook een succesverhaal bent!

Plan een gratis adviesgesprek

2981 mensen gingen je voor. Benieuwd naar de resultaten?

Personal trainer/coach Jeffrey van Vroenhoven

Jeffrey begon op zijn zevende met zijn eerste sport en sindsdien streeft hij altijd naar het hoogst haalbare, in alles wat hij doet. Op zijn tiende haalde hij de zwart band Taekwondo en werd hij geselecteerd voor het talenteam van de nationale selectie. Daar creëerde hij een krachtige blauwdruk voor de rest van zijn leven. Enkele jaren later, toen hij ging studeren, is hij van Taekwondo overgestapt naar fitness en dat heeft een grote impact gehad.

Jeffrey heeft een absoluut commitment op het doel van de cliënt. Hij laat mensen op een respectvolle en vriendelijke manier zien wat ze van zichzelf niet zien of niet willen zien. Dat is soms oncomfortabel, maar het geeft mensen de mogelijkheid om te transformeren. En het mooie aan transformatie is dat het mensen in staat stelt om continue krachtiger te zijn en te kiezen. Dat leidt tot fantastische resultaten, op elk vlak.

jeffrey Jeffrey