- 2 personen
- 15 minuten
Ingrediënten
- 2 Eieren
- 300 gr Kipfiletreepjes
- 400 gr Gesneden ijsbergsla
- 100 ml Magere Kwark
- 1 teen Knoflook
- 1 el Mosterd
- 1 el Citroensap
- 40 gr Geraspte Kaas (30+)
- 80 gr Komkommer
- PAM Spray
- Kipkruiden, Peper en Zout
Delen
Bereiding
Is het na de feestdagen hard nodig om weer in shape te komen? Met dit gezonde recept komt dat helemaal goed!
-
Kook de eieren hard.
-
Bak de kipfilet met naturel kipkruiden in een pan gaar. (gebruik hiervoor PAM spray)
-
Verdeel de ijsbergsla over twee borden.
-
Maak de dressing van de kwark, citroensap, mosterd en knoflook. Pas het indien gewenst aan naar eigen smaak door peper en zout toe te voegen. Wil je hem vloeibaarder? Voeg dan voorzichtig wat water toe.
-
Verdeel de dressing over de sla bladeren, verdeel de komkommer over de borden.
-
Wanneer de kip klaar is, leg je deze er bovenop. Snijd de eieren in partjes en voeg ze daarna toe.
-
Last but not least: voeg de geraspte kaas toe.
-
Smakelijk eten!
De smaak te pakken? Klik hier voor meer gezonde en makkelijke recepten.

