Susan: Is stilstand achteruitgang?

Terug naar blog

Susan: Is stilstand achteruitgang?

wo 7 feb 2018 Gastblogger

Gaan met die geprepte meals!

Is stilstand achteruitgang? Voor mij voelde het de afgelopen maanden wel zo. Ik vond het tijd om daar verandering in te brengen! De meest fitte versie van mezelf zijn, dat is wat ik wil. Spannend, een tikkeltje ambitieus, maar vooral súper vet. (of eigenlijk juist niet)

 

Ik wil namelijk in juni 2018 een vetpercentage van 16% hebben. Waarom? Omdat het kan! En omdat ik gewoon súper fit wil zijn en mezelf daarin wil uitdagen. In drie jaar tijd ben ik zo’n dertig kilo afgevallen, waarvan de meeste kilo’s in de eerste 1,5 jaar eraf vlogen. Ik woog 108 kilo, had een BMI van 37 en zat misschien al in het voorstadium van diabetes. En doordat ik voor mijn gezondheid móest afvallen, ging het lekker met de hulp van Kevin.

 

Het afgelopen jaar verdween die prioriteit even. Ik legde de nadruk niet meer zo op het behalen van tussendoelen, omdat ik tevreden was met de tot dan toe behaalde resultaten. Maar ik wilde meer en juist dat bleef uit. Om mijn nieuwe doel te bereiken, gooi ik mijn levensstijl nog eens goed om. En als het om voeding gaat, zou ik het leuk vinden als het leidt tot nieuwe baksels en uitprobeersels. Zo zie ik vaak de lekkerste recepten voorbijkomen in de Rebody members groep.

 

Mijn nieuwe doel betekent dus dat ik veel doe en laat om het te bereiken. Het betekent niet alleen een uitdaging in voeding (eetbuien verslaan), maar ook zeker in het plannen van mijn trainingen in combinatie met een fulltime werkweek, voetbal en een sociaal leven. Inmiddels ben ik al begonnen met het voorbereiden van mijn maaltijden (lang leve kant-en-klare kipblokjes) en het tracken van mijn waterinnname. Nu nog minimaal 15.000 stappen per dag en het gaat helemaal lekker!

 

Bij Rebody hebben we allemaal ons eigen doel voor ogen. Of het nou gaat om afvallen of aankomen. Wat is jouw doel? Het lijkt me erg tof om elkaar te motiveren. Voor Rebody houd ik graag een blog bij over mijn persoonlijke mijlpalen, struggles en handige tips.

 

Wil je weten wat Rebody voor je kan betekenen? Kijk dan eens of jouw doelen erbij staan.

Deel deze blogpost: