Vegetarische maaltijdsalade

Terug naar recepten

Vegetarische maaltijdsalade

di 24 sep 2019 Recepten
Bereidingstijd: +/- 15 minuten
  • 1 pak a 200 gram vegetarische wokreepjes (Lidl)
  • 1 pak a 200 gram vegetarische wokreepjes (Lidl)
  • 100 gram champignons
  • 80 gram avocado
  • 10 groene olijven a 50gram
  • 100 gram komkommer
  • 100 gram tomaten
  • 1 bosui a 20 gram
  • 20 gram pijnboompitten
  • 50 gram apetina kaas 10%
  • 1 el citroensap
  • peper, zout, kipkruiden, oregano, tijm en chilivlokken.
  • PAMspray
Gezond diëten, gezonde voeding, dieet, maaltijdsalades, personal training Roermond, personal training Weert, personal training Panningen, personal training Maastricht, personal training Eindhoven

Bereiding:

Koekenpan

Mengkom

 

Zo maak je het:

1. Snijd de champignons in schijfjes. En de avocado in mooie  grote stukken. Snijd eveneens de komkommer en tomaat in stukjes en bosui in ringetjes. 

2. Kruid de wokreepjes met een theelepel kipkruiden en bak deze in een koekenpan ingevet met PAMspray. Zodra ze krokant gebakken zijn, leg je deze apart.

3. Vet de koekenpan opnieuw in met PAMspray, bak hierin de schijfjes champignons samen met wat kruiden als oregano, tijm en chilivlokken. Bak deze door totdat ze beginnen te kleuren. 

4. Doe de citroensap, veldsla, tomaat, komkommer, bosui in een mengkom. Schep goed door elkaar. Voeg zout, peper en evt. overige kruiden naar wens toe.

5. Neem twee borden en verdeel salade over de borden. Verdeel vervolgens de champignons, wokreepjes, olijven, pijnboompitjes, de apetina kaasblokjes en on top de avocado.

 

Voedingswaarde per persoon:  

512,5 33,5E 12,5K 29V 

 

Optioneel: 

Wil je meer koolhydraten? Serveer met stokbrood.


Rebody App Waardes:

Gezond eten, dieet, personal training Roermond, personal training Panningen, personal training Eindhoven, personal training Weert, personal training Maastricht

Deel dit recept: