Cottage Cheese

Terug naar recepten

Cottage Cheese

vr 22 feb 2019 Recepten
Bereidingstijd: 5 min

Cottage cheese, ook bekend als hüttenkäse, is een uitstekende (calorie-arme) eiwitbron en is ontzettend gezond. Het zit namelijk boordevol voedingsstoffen, waaronder B-vitamines, calcium, fosfor en selenium. Vanwege zijn milde smaak kun je het voor eindeloos veel recepten gebruiken. Hüttenkäse staat erom bekend dat je goed vol zit na het eten ervan, waarbij het erg populair is bij mensen die gewicht willen verliezen of niet willen aankomen. 

Je kunt cottage cheese op zichzelf heel goed eten, maar het is ook te gebruiken in gerechten zoals pannenkoeken of wafels, op brood/toast, of voor dipsauzen etc. 

 

 

 

 

 

 

 

  • 200 gr Cottage cheese Light
  • 1 tomaat (50 gr)
  • 50 gr avocado
  • 4 takjes bieslook
  • Peper
Rebody Cottage cheese

Bereiding:

Snijd de tomaat klein, en snijd de avocado naar wens. Knip de bieslook fijn. 

Meng nu alles door elkaar en klaar is kees! Serveer evt. op toast, cracker of roggebrood!

 


Rebody App Waardes:

Voedingswaarde cottage cheese light

Deel dit recept: