Een kleine stap terug

Terug naar blog

Een kleine stap terug

za 19 aug 2017 Gastblogger

Afgelopen tijd merkte ik dat er iets niet klopte met mijn lichaam/energie. Ik was moe, futloos, had moeite om met volle energie te sporten en sliep heel erg veel. Na een check-up bij mijn arts kwam ik erachter dat de multi-vitamine die ik slikte absoluut niet samen mochten mijn mijn hiv-remmers, domme fout dus! Denk je juist extra goed bezig te zijn maar blijkt het juist tegen te werken.

Hierdoor kreeg ik dus dat zieke en futloze gevoel. Door deze fout van mezelf heb ik een kleine 2 weken stil gelegen met fitnessen. Eten ging de eerste 2 dagen heel slecht, hierna kon ik het gelukkig goed oppakken.

Nu voel ik me alweer stukken beter. Heb weer meer energie en kan de voedingschema’s weer goed bijhouden. De Rebody App heeft met goed geholpen om de juiste hoeveelheden binnen te krijgen ondanks dat ik wat ziek was. Zo kon ik opletten dat ik veel eiwitrijk, koolhydraatrijk voedsel at. Wat ik erg moeilijk vond was om even deze stap terug te doen i.v.m. mijn gezondheid, ik had immers al zoveel progressie gemaakt. Maar luisteren naar je eigen lichaam is heel belangrijk.

Gelukkig had ik bijna dagelijks Whatsapp-contact met Kevin. Hij vroeg hoe het met me ging en hield me goed in de gaten, hierdoor ben ik mijn motivatie niet verloren!

Aanstaande dinsdag ga ik weer samen met hem trainen en zal ik me weer vol op gaan geven. We gaan mijn trainingsschema op splitsen zodat ik vaker in de week kan gaan trainen. Eerst opknappen en dan weer oppakken… En nu weer knallen!

Tot de volgende blog

Chris.

Deel deze blogpost: