Chris: Slachtoffer of eigenaar

Terug naar blog

Chris: Slachtoffer of eigenaar

do 15 feb 2018 Gastblogger

Afgelopen weken heb ik weer veel van mezelf geleerd. Na die longontsteking en 4 kilo afvallen was het voor mij erg lastig me weer te herpakken. Na een flinke tegenvaller valt dat niet mee. 


Door mijn omgeving (vrienden en familie) te betrekken bij mij stuggles wist ik me te herpakken. Praten en om hulp vragen helpt enorm, tenminste bij mij. Het is vallen en vooral weer opstaan! De keus is uiteindelijk aan jezelf... Zoals mijn trainer zegt: Slachtoffer of Eigenaar, de keus is aan jou.

Aangezien ik al zo ver ben gekomen, kan ik niet gaan opgeven.
Nu ik al een paar weken bezig ben met het nieuwe schema zit ik er weer lekker in. Ik train nu 6 keer per week, met een split routine schema. Dag 1 Rug en triceps. Dag 2 Schouders, Biceps en Borst. Dag 3 Benen en Core. Dit 6 dagen achter elkaar en op Zondag rustdag.

Wat ik gemerkt heb is dat het heel belangrijk is je struggels aan te geven bij je personal trainer en omgeving, zodat ze je kunnen helpen bij deze struggles. Zo kon Kevin (mijn personal trainer) meteen ingrijpen toen het mis ging. Van 3500Kcal nu naar 3750 Kcal, dit om wat sneller aan te komen en omdat mijn verbranding hoger is omdat ik 2 keer per week meer train. 

Blijf zoeken naar inspiratie en blijf zoeken naar dingen die je motiveren dat maakt het allemaal een stuk leuker en makkelijker!

Wie wil zoekt mogelijkheden,
Wie niet wil zoekt een reden.

Nog een dikke 4 maanden dan ga ik de balans opmaken. Ben benieuwd waar ik dan sta.

tot de volgende, Chris

Deel deze blogpost: