Chris: See and feel the difference

Terug naar blog

Chris: See and feel the difference

vr 29 sep 2017 Gastblogger

Vandaag precies 127 dagen bezig met het traject binnen Rebody. Ik merk al heel veel verschil. Zo voel ik dat ik sterker ben geworden, mijn houding is voor een groot deel verbeterd en mijn spijsvertering is weer helemaal op orde. Voor dit traject bij Redoby had ik vaak last van mijn spijsverteringskanaal, dit vanwege weinig beweging en een slecht eetpatroon.

Nu, 4 maanden later is mijn spijsvertering alleen maar beter geworden, zo heb ik nu een gezonde stoelgang en voel me veel energieker dan voorheen. Mijn energielevel omhoog krijgen heeft echt even geduurd, en die is nog steeds niet optimaal. Zo moest ik mezelf in de eerste weken dwingen niet smiddags te gaan slapen omdat ik moe was van het sporten. Na 4 maanden kan ik zeggen dat ik echt meer energie en kracht heb dan voorheen. Mijn lichaam was zo gewend aan weinig beweging en veel slaap dat het echt 3 maanden heeft geduurd voordat het minder werd. Ik moest echt even goed doorbijten!

Mijn tip aan mensen die beginnen met sporten: Spreek met jezelf af dat je het zeker 3 maanden volhoud, maak persoonlijke doelen per maand, want je ziet en voelt echt pas verschil na 3 maanden, HEB GEDULD, het duurt echt even!

Opgeven is geen optie. Vallen, weer opstaan en kei hard knokken wel! Ik ben nu 7 kilo aangekomen in 4 maanden tijd, wat voor mij een hele opgave is. Dat was me zonder de profecionele begeleiding van Rebody echt niet gelukt. Ik zit momenteel op mijn hoogste gewicht ooit (68kg), en voel me ook beter dan ooit te voren!

Mijn persoonlijke doel dat ik wil halen voor 17 december (mijn verjaardag): 70kg! Dat gaat me ook zeker lukken met #teamKEVIN !

Tot de volgende!
Chris.

Heeft het verhaal van Chris je gemotiveerd en wil je ook graag dit soort dingen bereiken? Dan is Rebody waar je moet zijn. Als je aanvullend verzekerd bent is de kans zelfs groot dat je een gedeelte vergoed krijgt. Kijk voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende kennismakingsafspraak op deze pagina.

Deel deze blogpost: