Pasta arribiata

Terug naar recepten

Pasta arribiata

vr 29 sep 2017 Recepten
Bereidingstijd: 15 min

Deze snelle pasta met zongedroogde tomaten is weer een lekkere afwisseling!

  • 70 gram gigli met zongedroogde tomaten (AH)
  • 100 gram tomaat
  • 10 gram basilicum
  • Beetje rode peper
  • 50 gram magere spekreepjes
  • Peper en zout
  • Scheutje water

Bereiding:

Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snijd de rode peper fijn en de tomaten in blokjes.

Bak de spekjes zonder olie of boter bijna gaar. Voeg hier de tomaat en rode peper bij en voeg er scheutje water bij. Laat dit samen ongeveer 15 minuten stoven.

Breng de saus op smaak met peper en zout.

Schep de pasta door de saus en voeg er wat verse basilicumblaadjes aan toe.

Smakelijk eten!


Rebody App Waardes:

Deel dit recept: