Mihoen met kip, broccoli en tomaat

Terug naar recepten

Mihoen met kip, broccoli en tomaat

vr 29 sep 2017 Recepten
Bereidingstijd: 10 min

Een verrassend lekker recept met een fris en pittig smaakje door gember, limoen en peper.

  • 70 gram mihoen
  • 100 gram tomaat
  • 100 gram broccoli
  • 150 gram kipfilet
  • 1/2 limoen
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 rode peper
  • 20 gram chillisaus
  • 15 gram verse gember
  • Peper en zout

Bereiding:

Marineer de kipfilet in de chilisaus met wat peper en zout.

Snijd de gember, peper en knoflook fijn. Snijd de broccoli in roosjes en de tomaat in blokjes. Rasp de schil van de limoen en pers een halve limoen uit.

Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Fruit de knoflook en bak hierna de kipfilet in een wok tot ze bijna gaar zijn. Voeg hierbij de gember, peper en broccoli toe. Wok deze vier a vijf minuten mee en voeg dan de tomaten, limoenrasp en limoensap toe. Laat deze even sudderen.

Voeg de mihoen erdoor en smakelijk eten!

TIP: In plaats van mihoen ook lekker met pasta of noodles.


Rebody App Waardes:

Deel dit recept: